VIVACOM дава безплатен мобилен интернет и достъп до много съдържание, за да останем вкъщи

VIVACOM дава безплатен мобилен интернет и достъп до много съдържание, за да останем вкъщи

VIVACOM също се присъединява към усилията за ограничаване разпространението на коронавируса, като предоставя различни безплатни бонуси за своите клиенти, които през следващите дни ще трябва да прекарат повече време у дома. Още от 16 март потребителите могат да вземат 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост през приложението My VIVACOM. Предложението е валидно за всички клиенти на абонаментни и предплатени мобилни услуги.

От 20 март в продължение на един месец до 20 април компанията ще подарява и допълнителни пакети с още по 2000 МВ, които са валидни за използване всеки уикенд на конкретната седмица. Te също могат да се заявят в My VIVACOM.

Всеки, който плати месечната си фактура през My VIVACOM или презареди предплатена карта, ще получи и допълнителен пакет от 2000 MB на максимална скорост, който може да използва или да подари на близки и приятели. Бонусът ще е активен от 17 март.

В условията на ограничаване на социалните контакти и повече време, прекарано вкъщи, всички потребители на интерактивна телевизия от VIVACOM ще получат възможност да гледат безплатно разнообразно телевизионно съдържание през услугата VIVACOM Видеотека.

Филмовият пакет MAXI включва заглавия в различни жанрове за малки и големи, а децата ще могат да учат английски език с любимите си герои на Disney чрез поредицата Disney English. Те ще могат и да гледат любимото си съдържание от Nickelodeon On Demand и Disney On Demand. За потребителите ще са достъпни още и каналите Discovery, TLC, Investigation Discovery и Discovery Science чрез услугата Discovery On Demand.


Втора употреба с гаранция