VIVACOM подарява 5000 МВ за ползване през дългия уикенд

VIVACOM подарява 5000 МВ за ползване през дългия уикенд

VIVACOM обяви, че по случай предстоящия национален празник и почивните дни около него подарява на своите клиенти на мобилни абонаментни услуги 5000 МВ мобилен интернет на максимална скорост. Мегабайтите са валидни за използване от 19 до 22 септември включително, а допълнителният пакет може да бъде заявен още от 18 септември през приложението My VIVACOM.

Бонус има и за ползващите предплатени карти - VIVACOM също им подарява 5000 МВ мобилен интернет с възможност за ползване на 19 и 20 септември. Пакетът може да се заяви отново още в петък през мобилното приложение My VIVACOM. Припомняме, че в началото на месеца мрежата на компанията беше отличена като най-бърза в Европа в тестовете на Ookla.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • твърдяха, че са перфектни (но не са). Да, основната ми карта беше на тях от началото април в продължение на 5 месеца. Това, че са перфектни е някакъв много сериозен майтап. Иначе, перфектно ми дропваха разговори на някои места, докато шофирах.
    AgentOrange
  • Провери си го: учуди се сега, за да се чудиш по-малко после. На FREE2GO ми е картата, няма да има учудвания. Освен това си имам Unlimited на А1, тая на Виваком е там, защото ми твърдяха, че са перфектни (но не са).
    ivobel721
  • Моята си има баланс 3 лв още Ами като подръпне некой мегабайт след 00.01 часа на 6 септември по 2.89 за вайбъра и баланса няма да е 3 лв.
    Провери си го: учуди се сега, за да се чудиш по-малко после.
    Mr_Atkinson
  • Всички предплатени симкарти, които не са били извадени от устройствата до 23.59 снощи, вече са подарили целия си кредит на виваком. Къде го пише това? Моята си има баланс 3 лв още и като пуснах пакета не пишеше, че има такси. Пишеше, че е валидно на 4ти и 5ти септември (без 6ти). Имам данни на бърза скорост на картата, но те не са се използвали през уикенда, а се използваше от тези 2000 МБ бонус.
    ivobel721
  • Недей да лъжеш като дърт руснак!
    Уловката е, че мегабайтите важат [b]САМО [/b]за събота и неделя (4 и 5 септ.), но [b]НЕ [/b]и за понеделник (6 септ.). Написано е в описанието на "пакета" ПРЕДИ активацията му, а след активацията се изписва валидност до 6 септември, но на 6 септ. мегабайтите НЕ важат. Всички предплатени симкарти, които не са били извадени от устройствата до 23.59 снощи, вече са подарили целия си кредит на виваком.
    Mr_Atkinson
  • По случай 6-ти, отново подаряват по 2000МВ валидни за 4, 5 и 6-ти, НО вече има уловка - променили са приоритета на ползване - първо се черпят мегабайтите в абонамента. Реално за много хора този "подарък" е неизгоден. [attachment=0]Screenshot_20210905_184431.jpg[/attachment]
    tzwaro82
  • И този уикенд има 2000 МБ безплатен уикенд пакет.
    monster789
  • Сега видях в приложението на виваком, че дават 2000 мб за уикенда
    palamud13
  • Няма опция за спиране. Но пише цена 0.00 лева. Същия пакет ,който беше за 6 май, си пишеше цена 5.00 лева и опция за прекратяване. Тогава предупредих да няма изненадани.
    pipchi
  • Някой успя ли да го спре тоя пакет, при мен си стой и няма опция за прекратяване?
    klen4o
  • Ще го деактивираш утре, споко.
    arakchiev
  • При мен изчезна подаръка 5000МВ, но на доп.услуги си стоят и няма опция да се спре пакета. Повече няма да ги пускам тия глупости.
    klen4o
  • Всеки, който активира пакета и се подлъже да се свърже с интернет преди 0.00.01 ч. на 22 май или след 23.59 ч. на 23 май ще си го плати по 2.49 лв за мегабайт (без ДДС, [b]разбира се[/b]).
    Така вива прибира наличния кредит от предплатените клиенти, и от останалите клиенти с договори без интернет.
    Реално аз щях да си взема от новите карти FREE2GO, където: След изчерпване на MB на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 Kbps, при наличието на повече от 0.01 лв с ДДС баланс.
    При баланс под 0.01 лв достъпът до мобилен интернет се прекратява.
    Въпросът ми беше дали струва нещо за карти, за които не им се плаща трафикът, ако не се спре след края.
    ivobel721
  • 5000 МВ за ползване през дългия уикенд Заглавието на темата е [b]ЛЪЖЛИВО[/b].
    5-те гига въобше НЕ СА за дългия уикенд 22, 23 и 24 май, а САМО за 22 и 23 май, при това от 0.00.01 ч. сутринта на 22 май до 23.59 ч. на 23 май.
    Всеки, който активира пакета и се подлъже да се свърже с интернет преди 0.00.01 ч. на 22 май или след 23.59 ч. на 23 май ще си го плати по 2.49 лв за мегабайт (без ДДС, [b]разбира се[/b]).
    С тоя трик вива конфискува наличните пари на предплатените клиенти, и товари дивашки сметките на клиенти с договори без интернет.
    Mr_Atkinson
  • Да не забравите да си деактивирате пакета след уикенда, защото той сам няма да го направи... :) Ако не се спре, какво става?

    Освен това да питам: Смятам скоро да си взема предплатена на Виваком и да я поддържам малко (т.е. поне с минимума от 4 лв на 2 месеца). Ще мога ли да се възползвам от data weekend офертите на предплатена? Условията им уж го позволяват, ако в има баланс над 0,01 лв.
    ivobel721
  • Да не забравите да си деактивирате пакета след уикенда, защото той сам няма да го направи... :)
    arakchiev
  • Странно. :roll:
    JKRL
  • При мен пък пише друго.
    palamud13
  • Днес видях, че в приложението на виваком дават 5000 мб, които обаче неясно кога и как са валидни. Като натиснеш "Добави", след това се появяват двата бутона и единия е "Условия". Там пише всичко.
    В случая даже го пише и в описанието на пакета. Странно, че не важи и на 24-ти май.
    JKRL
  • Днес видях, че в приложението на виваком дават 5000 мб, които обаче неясно кога и как са валидни.
    palamud13