VIVACOM промени логото си

VIVACOM промени логото си

През лятото на миналата година VIVACOM стана част от United Group, а в началото на 2021 компанията представи освежаване на своята корпоративна идентичност. Тя включва промяна на логото, което беше в употреба от 2009 - новото съдържа елементи с повече заоблени ъгли на мястото на острите в предишната версия, а освен това прави впечатление и новия шрифт за втората част от думата. Премахната е и кръглата част със стилизирана буква V.

Заедно с това логото се разделя с оранжевото и го заменя с черно или бяло според фона - в случая се търси максимален контраст за по-добра четимост на логото. Компанията възприема и нови корпоративни цветове и освен черното сред тях са жълто, синьо и виолетово. Промяната на логото и на цветовете идва с освежен фирмен сайт и с въвеждането на неограничените планове Unlimited.

 • много кофти лого тоя черния цвят да не е починал някой от виваком ? Стават погребална агенция :D
  ivanovbg
 • много кофти лого тоя черния цвят да не е починал някой от виваком ?
  avanteex
 • На мен пък ми харесва, в крак е със съвременните тенденции. Старото беше много шарено и претрупано.
  Kuzmanow
 • Не ми харесва логото и дизайна , с това черно ще им излезе още по лошо име.
  STE1
 • ако основното е черно на бяло, прилича на некролог. Поне да бяхте взели идеята на фолксваген, минималистично, но БЯЛО лого, което може да сложи на почти всякакъв фон. Аман от дизайнери, които си мислят че са нещо, а всъщност прекаляват с разни работи ...
  Zong
 • Стари к***и, нов бардак..
  NSWDG