VIVACOM пуска два нови плана за услугата Mobix

VIVACOM обяви, че от 1 юли ще добави две нови тарифи за услугата Mobix, която предоставя интернет за дома, вилата или офиса чрез 4G мрежата на телекома. Mobix 30 LTE включва 30 000 MB на максимална скорост, които могат да се ползват през 4G мрежата на VIVACOM на цена 10,80 лв. на месец в комбинация с друга услуга и при сключване на двугодишен договор (стандартна цена 15,80 лв.). За потребителите, които търсят по-голямо количество данни, Mobix 60 LTE осигурява 60 000 MB, a месечната цена e 14,80 лв. в комбинация с друга услуга при сключване на двугодишен договор (стандартна цена 21,80 лв.).

И двата пакета дават неограничен трафик (със скорост 256 Kbps) след изчерпването на мегабайтите на максимална скорост и се предлагат с рутер Huawei B310s. Към тях може да бъде активиран и допълнителен пакет - Mobix Plus, който предоставя още 30 000 MB на максимална скорост срещу еднократна такса от 4,80 лева. VIVACOM дава възможност за релокация на услугата според семейните планове не само за лятото, но и за цялата година.  Услугата е валидна за частни и бизнес клиенти и всеки потребител може да я инсталира самостоятелно.

 • Може. Днес приподписах за Mobix LTE и ми дадоха новия рутер, но още не съм го пробвал. Ползвам още няколко услуги от оператора, така че цената е 10.80 лв./месец + цената на рутера /мисля, че беше около 6 лв./. Просто се удължава договора за още 2 години.
  jt73
 • Щит червения ти работодател се ядоса нали, веднага трябваше да се включиш и да тролиш... Аз се чудя дали може моят Мобикс който е един от първите (смисъл го взех почти веднага когато започнаха да го предлагат) може да се промени на 4G такъв като устройство и достъп до мрежа?
  vanci1990
 • Мдам, определено има нужда от настаняване в специализирано заведение и то доживотно!
  PoceH_BS
 • А тоя сърфбоб можеш да си го завреш където слънце не огрява- като оферта е поносимо, но понеже ползва гнусната мрежа на Мтел е реално безполезен извън града. Иди се прегледай по-добре. Или поне оранжевия ти работодател да те прегледа.
  Apple_fan
 • Някой да те кара да го ползваш, че си ревнал тука като вдовица за кур? Да ти го покажа от другата гледна точка- в деня в който ми дадат поне 500гб трафик през 4Г (стигат ми 400гб, но да има резерв) за около 35лв./месец се местя за постоянно да живея на "вилата", забучвам си пак 3-те големия сателитни чинии за да си гледам всичко нужно и през уикенда ще си лежа на шезлонга до басейна и децата ми ще играят на окосената полянка докато ти се пържиш между блоковете в града. И апартамента в града ще го дам под наем на някое тарикатче за ?500-550- лошо ли ще ми е? А тоя сърфбоб можеш да си го завреш където слънце не огрява- като оферта е поносимо, но понеже ползва гнусната мрежа на Мтел е реално безполезен извън града. ПС: Дори и не се усещаш, че 4Г рутера който ти дават за мижавите 6лв. или за 30лв. (съответно при 2г. и при 1г. договор) струва в магазина доста над $100 (обичайно е около $140-150) и в общи линии половината пари дето ще им дадеш за 2г. едва покриват стойността на устройството което ти е нужно... Да не говорим, че при 1г. договор за Мобикс 30 и стандартна такса 17,80лв. общо за 1г. ще платиш (заедно с 30лв. за 4Г устройството) под 250лв.- реално си купуваш рутера на лизинг, а нета ти е чиста кирия...
  PoceH_
 • [B]Лакоми нещастни дупета[/B]. За "план" за вилна зона, в която присъствието е 3 месеца през лятото, искат ЦЕЛОГОДИШЕН договор, и то не за една, а за ДВЕ години. Използвайте сърфбоб - нетипично добро за местната идиотия решение за мобилен интернет при пътуване.
  Mr_Atkinson
 • Huawei B310 s
  tzincbg
 • С какъв модел рутер го дават този Мобикс?
  cve_t
 • [Quote]Чукча писател, чукча не читател, а?[/Quote] Що ве пич,има си статия за новината и е редно там да се пише!
  Диян
 • Чукча писател, чукча не читател, а? http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/538843/%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-mobix
  algor