Волен Сидеров напада А1, но "Атака" не иска да плаща сметки за над 130 000 лева

Волен Сидеров напада А1, но

Волен Сидеров е в центъра на поредния скандал, след като заяви, че телефоните на партия "Атака" са спрени по нареждане от американското посолство и заедно с това поде кампания срещу А1. Както обикновено обаче се оказва, че истината е съвсем друга.

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

А1 разпространи съобщение, че на 10 юни е прекратила договора на партия „Атака“ заради неплатени задължения oт над 130 000 лева, които са били натрупани в продължение на почти 2 години. Над 64 000 лева от тях са дължими по договора за предоставяне на електронни съобщителни услуги.

Компанията посочва, че въпреки желанието и многобройните опити за намиране на решение, включително подписване на споразумение за разсрочено плащане, партия „Атака“ отказва да заплаща за ползваните услуги, което е наложило и прекратяването на договорните отношения.

А1 заявява, че разпространените по-рано от „Атака“ твърдения не отговарят на истината и имат за цел единствено да прикрият нежеланието на организацията да уважи договорните си отношения. Телекомът дори ще потърси отговорност по съответния законов ред за публичните изявления и действия на партията.

 • Колкото България си върна откраднатите земи от Ньойския договор, толкова и Полша ще получат нещо.
  Scorpinox10
 • А поляците знаят ли :) Знаят, знаят, от 2008 година започнаха като побесняли да раздават [b]"КАРТА ПОЛЯКА"[/b] на украинците от Западна Украйна, така наречените [b]ЗАПАДЭНЦИ[/b], които полското правителство счита за етнически поляци. Те наистина говорят на полски диалект, руски не знаят.
  [b]"КАРТА ПОЛЯКА"[/b] - е почти като полско гражданство, дава ти всички граждански права на поляк, само дето не можеш да избираш и да бъдеш избиран. С тази карта Полша подготвя почвата за подялба на Украйна с Русия, като всеки си вземе неговото, което исторически му принадлежи.
  [u]https://www.google.ru/search?q=%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BA%D0%B0+%D1%8D%D1%82%D0%BE&newwindow=1&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=HeyFmIQUON8lvM%252CS43O-PJdC259RM%252C%252Fm%252F0404x5q&vet=1&usg=AI4_-kSPZ4iSokgZFlPXuK-8vziyvhYRWw&sa=X&ved=2ahUKEwjS97_prprxAhUNrqQKHdVLBHQQ_B16BAgWEAE#imgrc=HeyFmIQUON8lvM[/u] КАРТА ПОЛЯКА
  Nik21
 • При опит Украйна да влезе в НАТО веднага ще окупира Източна Украйна , рускоезичната част - Малорусия се нарича. Западна Украйна: Лвов, Ивано-Франковск, Галиция, ще се върнат на Полша А за мен една област с плодородни земи и едни картофки, моля :lol:
  monster789
 • А поляците знаят ли :)
  newgraf
 • Само да вметна - Украйна снощи обяви, че възнамерява възожно най-скоро да влиза в НАТО, така че алиансът, воден от нашите партньори САЩ, ще "превземат" Черно Море :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Мечти и фантастики :lol: Колеги, изгледайте цялото интервю което Путин даде завчера пред [b]NBC[/b]. Там той каза - Украйна в НАТО Е [b]ДЕБЕЛА ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ[/b], която Русия посмъртно няма да допусне. Натовските ракети от Украйна ще долитат до Москва за 6-7 минути, което за Путин е категорично неприемливо. И така, той обобщи: При опит Украйна да влезе в НАТО веднага ще окупира Източна Украйна , рускоезичната част - Малорусия се нарича. Западна Украйна: Лвов, Ивано-Франковск, Галиция, ще се върнат на Полша от която Сталин незаконно ги е отнел през 1939 по пакта Молотов-Рибентроп. Донбас и Крим ще са плацдарм за бъдещото настъпление. Ако си мислите, че Путин е страхлив и няма да го направи, жестоко се лъжете. :D
  Nik21
 • Само да вметна - Украйна снощи обяви, че възнамерява възожно най-скоро да влиза в НАТО, така че алиансът, воден от нашите партньори САЩ, ще "превземат" Черно Море :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Мечти и фантастики :lol:
  STE1


 • Кой закон? Можеш ли да цитираш конкретен закон и член, според които това е незаконно? Благодаря!
  Предполагам си служител на А1.
  Питам повторно - [b]по кой закон/наредба тази практика е незаконна?[/b] Или искаш просто разговорът по темата да се сведе до нивото раздумка на пейката - без факти, но с внушения и конспирации... Хайде, нека бъдем конкретни!
  Добре си живуркате с краденото нали?
  Ама номера ви минава само в България.
  По кой закон имате право да занулявате наличната сума? По кой закон надписвахте сметки? По кой закон мамихте възрастни хора?
  Една жестока глоба в размер на 10% от годишната печалба и всичко ще си дойде на мястото.
  И седнал да ми вади правни доводи. Реално и бой трябва да ядете за да осъзнаете, че не трябва да се краде.
  Scorpinox10
 • Украинците възлагаха големи надежди на техния клоун-шоумен Владимир Зеленски, той дойде на власт с обещанието да вкара в затвора украинските олигарси. Никого не вкара, напротив, ближе им сега задника, превърна се в тяхна марионетка. [b]Положението в Украйна стана по-зле отколкото при Порошенко.[/b] И го казва най-големият фен на Put-in?! :D

  Само да вметна - Украйна снощи обяви, че възнамерява възожно най-скоро да влиза в НАТО, така че алиансът, воден от нашите партньори САЩ, ще "превземат" Черно Море :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  https://globalnews.ca/news/7948860/ukraine-nato-membership/
  monster789
 • Зануляването на сумите в предплатените карти е абсолютно незаконно. Кой закон? Можеш ли да цитираш конкретен закон и член, според които това е незаконно? Благодаря! Предполагам си служител на А1. Питам повторно - [b]по кой закон/наредба тази практика е незаконна?[/b] Или искаш просто разговорът по темата да се сведе до нивото раздумка на пейката - без факти, но с внушения и конспирации... Хайде, нека бъдем конкретни!
  monster789
 • Дано Слави и партията му да победи всички картели! Никакви картели няма да победи Слави, не се надявайте. Слави е куха кратуна-шоумен. Украинците възлагаха големи надежди на техния клоун-шоумен Владимир Зеленски, той дойде на власт с обещанието да вкара в затвора украинските олигарси. Никого не вкара, напротив, ближе им сега задника, превърна се в тяхна марионетка. Положението в Украйна стана по-зле отколкото при Порошенко. Същото ще стане и тук, ако изберем Слави.
  Nik21
 • Волен Сидеров е за психиатрията.
  Kazanova88
 • Не разбирам какво общо в случая имат предплатените карти. Става дума, че партията има задължения към А1 за десетки хиляди левове, а това е задължение за над 2 години. Друг е въпросът защо обикновения потребител го спират веднага, а тези са ползвали 2 години услугите без да си плащат. Защото всеки човек се радва, когато види да ограбят баш Крадеца. И какво по-точно са откраднали?
  Apple_fan
 • Не разбирам какво общо в случая имат предплатените карти. Става дума, че партията има задължения към А1 за десетки хиляди левове, а това е задължение за над 2 години. Друг е въпросът защо обикновения потребител го спират веднага, а тези са ползвали 2 години услугите без да си плащат. Защото всеки човек се радва, когато види да ограбят баш Крадеца.
  Scorpinox10
 • Не разбирам какво общо в случая имат предплатените карти. Става дума, че партията има задължения към А1 за десетки хиляди левове, а това е задължение за над 2 години. Друг е въпросът защо обикновения потребител го спират веднага, а тези са ползвали 2 години услугите без да си плащат.
  Apple_fan
 • Зануляването на сумите в предплатените карти е абсолютно незаконно. Кой закон? Можеш ли да цитираш конкретен закон и член, според които това е незаконно? Благодаря! Предполагам си служител на А1.
  Никой няма право да ти отнема нещо, за което си платил! А има толкова нередности. Ползвам 1 предплатена на А1 когато съм в България. Последния път ме таксуваха за.....входящо обаждане. Веднага им се обадих, служителя отричаше, при него нямало такова нещо, бил съм ползвал....интернет. и това няколко пъти :mrgreen:
  Scorpinox10
 • Зануляването на сумите в предплатените карти е абсолютно незаконно. Кой закон? Можеш ли да цитираш конкретен закон и член, според които това е незаконно? Благодаря!
  monster789
 • В Германия предплатена карта от пени, която е спряна забележете след 15месеца от последния ваучер ни я активираха наново, след закупуване на нов ваучер и забележете имаше останал кредит от 2.89 евро. Дано Слави и партията му да победи всички картели!
  ElBest
 • Да е жив и здрав Сидеров. Отдавна лиценза на А1 трябваше да им бъде отнет. Зануляването на сумите в предплатените карти е абсолютно незаконно.
  Прокуратурата, държавата, регулаторите не се ли интересуват от такива неща :idea:
  Scorpinox10
 • Явно забравяте къде живеем - в Абсурдистан, разбира се!
  julianjulian10
 • Нещо не разбирам.
  Обикновения потребител му спират услугите, веднага щом мине срока за плащане, а тези са ползвали 2 години услугите без да си плащат.
  +1
  NSWDG