Платформата EON получава специален спортен режим

Платформата EON получава специален спортен режим

Специално за началото на Евро 2020 VIVACOM добавя в платформата EON нова функционалност. Става дума за специален спортен режим, който осигурява на зрителите спортни данни за срещите в реално време или след приключване на мачовете. Функцията е налична за всички екрани - приемник EON, приложение за Smart TV, мобилно приложение EON, а също и през web версията на EON.

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

С новата функция почитателите на футбола получават подробни и изчерпателни данни за съставите на отборите, за играчите - рождена дата, позиция на терена, картони, смени и т.н. Потребителите могат да достъпват статистиката лесно чрез отделна икона за всички екрани. Това може да стане и като се избере бутона за информацията за самото предаване.

В допълнение функцията предоставя цялостна статистика за всеки мач - картони, удари, точни и неточни удари, нарушения, тъчове, засади, смени, отбелязани голове. Дори ако зрителите са пропуснали важни срещи, те имат на разположение цялата информация за класиране на отборите от първенството, изиграните мачове, победи, загуби, точки, допуснати и отбелязани голове и др.