Xperia 4 може да е следващият Compact модел на Sony

Xperia 4 може да е следващият Compact модел на Sony

С представянето на смартфоните Xperia 1 и Xperia 10 Sony пропусна да добави към тях и нов Compact модел. Слуховете твърдят, че за разлика от досегашните компактни предложения от висок клас на компанията, бъдещите ще са позиционирани в средния сегмент. Очаква се първото подобно устройство да е Sony Xperia 4, а информация за това идва от форумите ESATO.

Там се появи изображение със сравнение на по-стари Compact модели с новото предполагаемо устройство. Ако информацията се окаже вярна, ще бъде запазена досегашната ширина (65 мм), но височината на устройството ще бъде по-висока, което подсказва, че ще предложи дисплей със съотношение на страните от 21:9.

В хардуерно отношение се очаква наличието на чипсет Snapdragon 710, което ще е в контраст с използваните досега в серията флагмански чипсети. Говори се че, моделът ще е с дебелина 8.3 мм, което го прави значително по-тънък от Xperia XZ2 Compact. Не се очаква обаче да има 3.5 мм жак за слушалки. Според слуховете Xperia 4 ще се предлага ексклузивно от японския телеком NTT DoCoMo.

Източници: Sumahoinfo

Оферти на деня

  • Само ако е с три камери :))
    arakchiev