А1 с още бонуси за клиентите си

А1 продължава с инициативите си, които са част от кампанията ѝ за дигитална солидарност и са предприети във връзка с мерките за ограничаване разпространението на новия коронавирус. Сега телекомът предлага решения за децата, които не могат да посещават училище, хората, които трябва да работят от вкъщи и българите, които в момента се намират в роуминг, извън територията на страната.

А1 ще осигури безплатен трафик към платформата с видео уроци Уча.се, за да стимулира дигиталното образование. Безплатният трафик ще важи за частни клиенти на А1, които имат включен мобилен интернет и за клиенти на услугата Net Box от А1. Припомняме, че платформата е достъпна безплатно до 29 март.

На българите в чужбина А1 дава 1000 MВ мобилен Интернет в роуминг в Европейския съюз. Клиентите на абонаментен план ще получат информационен SMS за кампанията. За да ги активират, трябва да отговорят на този SMS с текст OK. Абонатите, които се намират извън ЕС, ще получат 50 безплатни минути за разговори.

Активацията на този пакет ще се случва отново с потвърдителен SMS. Валидността на допълнителните мегабайти и минути е 30 дни, като времето започва да тече след получаването на информационния SMS за кампанията. Клиентите на А1 в роуминг могат да очакват уведомителните SMS от началото на следващата седмица.

Освен това телекомът предлага безплатен достъп до решението за видео конференции Eyeson, което ще бъде безплатно до края на месец юни. Услугата позволява провеждане на онлайн конференции с до 100 участници и създаване на до 5 host-а (домакини) на web-конферентни връзки. Web-конференциите работят чрез връзка през браузър, без да се налага изтегляне на приложение. Сред функционалностите е също и възможността за стрийминг на живо в YouTube и Facebook.

От А1 съветват клиентите да се възползват от различните онлайн канали за обслужване, вместо да посещават физически магазини.

Източник: A1