VIVACOM дава повече минути на потребителите на социални фиксирани планове

VIVACOM обяви, че от днес до 20 април ще предостави допълнително 300 национални минути към всички социални фиксирани гласови тарифи. Бонусът ще бъде прибавен към планове Инвалиди 160 и Инвалиди 300, които са създадени специално за хора в неравностойно положение. Допълнителни минути се прибавят и към Ограничен план, който е за хора, включени в програма за социално подпомагане. Клиентите на абонаментен план VIVAFIX Special също ще получат бонус от 300 минути.

Компанията посочва, че така улеснява хората в неравностойно положение, които имат специална нужда от подкрепа в условията на принудителна изолация, предизвикана от извънредното положение. Чрез допълнителните минути най-уязвимите членове на обществото ще могат да поддържат дистанционен контакт със своите близки и да избегнат риска за своето здраве.

VIVACOM отчита, че в сегашната ситуация е възможно да се появят недобросъвестни хора, които да се възползват от създалото се чувство на несигурност и повишено напрежение в обществото с цел лично облагодетелстване. В тази категория спадат и потенциални телефонни измами, така че VIVACOM продължава да поддържа постоянната си връзка с Главна дирекция "Национална полиция". Припомняме, че компанията предоставя и още допълнителни безплатни бонуси на своите потребители - повече за тях може да прочетете тук.