Asus PadFone влиза ексклузивно в каталога на VIVACOM

Asus PadFone влиза ексклузивно в каталога на VIVACOM
VIVACOM обяви, че от 6 август започва да предлага ексклузивно хибридното устройство Asus PadFone. Джаджата е уникална с това, че комбинира в себе си няколко устройства - смартфон, който се поставя в таблет, към който може да се включи външна клавиатура и по този начин да се превърне в лаптоп. Asus PadFone ще се предлага на лизинг с всички тарифи на оператора, като цената започва от 45,90 лева на месец с договор за някой от плановете Megacall XL, Unicall XL и Net&Call Super Max.

Asus PadFone е с операционна система Android 4.0 и е с двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon с работна честота 1.5Ghz. Разполага с 1 GB RAM и 16GB вътрешна памет, а чрез microSD карта може да добави и още. Смартфонът предлага 4.3" Super AMOLED дисплей, а таблетът осигурява екран с диагонал 10.1", като и двата са с покритие срещу драскотини. Камерата на смартфона е с резолюция 8 MP и LED светкавица, а тази на таблета е 1.3 MP.

Представянето на устройството в България вече се състоя и трябва да направим отново уточнението, че таблетът не може да се използва самостоятелно, без в него да е поставен смартфонът, който осигурява изчислителната мощ, операционната система и връзката с интернет. Теглото на телефона е 129 г, а на таблета - 724 г, като по този начин цялото устройство тежи по-малко от килограм. В комплекта е включена и писалка, която служи и като слушалка за провеждане на разговори.

  • Да бе, продаваха 1 месец Asus TF300 3G и те тва е - повече го няма... Излагация.
    fintaraBG
  • Едно леко уточнение, Падфона идва във Виваком със съвместното участие на Таблет.Бг, както и абсолютни всички модели на лаптопи, таблети и смартфони от подразделенията на Лаптоп.бг са с абонаментни планове за неограничен нет и основно плановете Мегакол за смартфоните.
    Ванката