b-connect funtime дава до 550 бонус минути за разговори в мрежата на GLOBUL

b-connect funtime дава до 550 бонус минути за разговори в мрежата на GLOBUL
От 12 юли GLOBUL започва да предлага новия предплатен пакет b-connect funtime. На цена от 6 лв. той включва 3 лв. първоначален кредит и осигурява до 550 бонус минути за разговори в мобилната мрежа на GLOBUL - в зависимост от презаредената сума на кредита. Първоначално клиентите на предложението ще разполагат с 250 включени минути към един Extra номер по избор и с 25 включени минути към всички номера от мобилната мрежа на оператора. При всяко презареждане потребителите на b-connect funtime ще получават и бонус минути към избрания от тях Extra номер и към мобилната мрежа на GLOBUL. Бонус минутите, както и включените в пакета минути, са валидни за срок от 31 дни.

Презареждане на стойност от 6 до 9 лв. осигурява бонус от 250 минути към един Extra номер и 25 минути за разговори към всички номера от мрежата на оператора. Презареждане за сума от 10 лв. или повече дава 500 бонус минути към избрания Extra номер и 50 минути към мобилната мрежа на GLOBUL. След изчерпване на бонус минутите разговорите към избрания Extra номер се таксуват на цена от 23 ст. на минута, а разговорите към всички мрежи в страната струват 45 ст. на минута. Цената на кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи е 22 стотинки.

 • Че то минутите в мрежата са най-ценното в тази оферта :D За мен от всички тарифи най-добра си остава [B]b-connect hi 5[/B] и моята си остава на нея, вече 2-3 години.
  Sage
 • Намира ли се още тоя б-конект?
  BANANA_18
 • естествено че би кънекта е в пъти по изгоден. Спор няма. Ментел няма свястна Прима, може би изключение е само "прима моят час" с която се ползват 5 номера чиято продължителност няма значение, към други мрежи е 35 ст/мин. и отделно мога да се активират пакети с add on. доп. минути, смс и др.
  Paffkata™
 • [Quote]разговорите към всички мрежи в страната струват 45 ст. на минута (no)(no)(no)[/Quote]
  ID™ Xenium
 • [Quote]са валидни за срок от 31 дни.[/Quote] (no)(no)(no)Ами аз като ще зареждам всеки месец 5-10лв. просто ще си взема БОБ както и съм направил;)
  rado243