Galaxy S10 с рекордни предварителни поръчки в Англия

Новите флагмани на Samsung може и да не предизвикват фурор в родината на компанията, но очевидно са успели да впечатлят потребителите във Великобритания. Според информация на местното подразделение на Samsung Galaxy S10 се продава по-добре, от който и да е предишен флагман на компанията в периода на предварителните поръчки.
Интересното е, че най-скъпият вариант Galaxy S10+ има дял от 57% от всички заявки до момента на острова. Потребителите също така са отдали предпочитания на черния цвят, който има дял от 47%. Новината за силния интерес към Galaxy S10 съвпада и със скорошната прогноза на анализатора Минг-Чин Куо, който е на мнение, че корейците ще успеят да пласират между 40 и 45 милиона устройства от новата си серия.

Източник: Samsung

 • board да разбирам ли ,че си го получил, и ако да, как се справя? Дам, супер е машинката. Бих казал един много добър цялостен пакeт, без да изпъква с нещо уникално. Аз като фен на малко по-компактните телефони, съм много доволен от S10. Дисплея е огромен за размера на телефона. Тази година Самсунг не направиха грешката да пуснат по-малката версия орязана, както миналата година S9 само с една камера и по-малко рам. Сега десятката има пълната функционалност на плюса. В действителност очаквах по-голямо подобрение при основната камера, но поне наличието на повече сензори компенсира. Всъщност много се радвам, че на S10 са "спестили" втората предна камера. Тя предната камера, не е ли за по ясен заден фон на снимката, и е с по голяма батерия и дисплей. Искам на живо да ги видя и така ще преценя, интересно ми е също стереото от спикърите, пишат че е по добро от 9 и е едно от най добрите на пазара.
  apolon25
 • board да разбирам ли ,че си го получил, и ако да, как се справя? Дам, супер е машинката. Бих казал един много добър цялостен пакeт, без да изпъква с нещо уникално. Аз като фен на малко по-компактните телефони, съм много доволен от S10. Дисплея е огромен за размера на телефона. Тази година Самсунг не направиха грешката да пуснат по-малката версия орязана, както миналата година S9 само с една камера и по-малко рам. Сега десятката има пълната функционалност на плюса. В действителност очаквах по-голямо подобрение при основната камера, но поне наличието на повече сензори компенсира. Всъщност много се радвам, че на S10 са "спестили" втората предна камера.
  board
 • Аз съм с него вече 4ти ден и съм изнепадан доста приятно.
  TonkataLudLud
 • Ще погледна из Андроид форума какво става :))) board да разбирам ли ,че си го получил, и ако да, как се справя?
  apolon25
 • Тук съм:))) и как е звяра? Аз ще изчакам на живо да го видя, кофтито е че ще се чака края на месеца, да се появи и в магазините!
  apolon25
 • Някой получи ли го вече, от предварителните поръчки? Още миналата седмица :)
  board
 • Я! Мислех, че сме те изгубили някъде :D
  В андроид форума има вече поне 20 човека, които са си го получили още на 8 март в деня на премиерата.
  iWolff
 • Някой получи ли го вече, от предварителните поръчки?
  apolon25