Рендъри на Samsung Galaxy S11+ показват масивна зона за основната камера

Рендъри на Samsung Galaxy S11+ показват масивна зона за основната камера

През последните дни се появиха рендъри на два от очакваните модели в серията Galaxy S11, а сега е време да видим и най-интересния телефон от нея. Това е Galaxy S11+, а изображенията и видеото, които са създадени по CAD чертежи на модела, отново са осигурени от @OnLeaks. Устройството споделя общи елементи в дизайна и с другите представители на серията, но това не е изненадващо.

Снимките показват основна камера с 5 сензора подобно на Galaxy S11, но зоната, в която е поставена, изглежда много по-масивна. Камерите имат и различна Х-образна конфигурация. Според слуховете Galaxy S11+ ще има 108МР основна камера, а освен това ще предложи сензор с петкратно оптично приближение и възможност за запис на 8K видео.

Селфи камерата отново е поставена в отвор в средата на горната част на дисплея, който очакваме да е с диагонал 6.7" и извивки на четирите страни. В допълнение може би ще поддържа висока честота на опресняване. Galaxy S11+ е с корпус от метал и стъкло, а според информацията размерите му са 166.9 x 76 x 8.8 мм (10.2 мм при камерата).

Източник: Cashkaro

Препоръчани оферти

 • Съвсем скоро този модул ще стане с по 10-12 камери: 1х,2х,3х,....9х,10х приближение + макро и широкоъгълен -12 камери... Вместо са ползват перископната технолгия и да обединят всички камери в 1 - могат да направят модул за камера с до 20х приближение оптично ....
  hristonikolov
 • Преместилки са бутоните от другата страна, струва ми се съмнително.
  Чо :)
 • Задната част, няма такава грозотия. Тук няма как да не се съглася. Изглежда, че Самсунг са уволнили всички дизайнери само за да няма никой който да каже, че това няма да привлече хората да го купят.
  slavi_pp
 • Задната част, няма такава грозотия.
  sabin_zaimov