Samsung Galaxy S8 може и да бъде обновен до Android 10

Samsung Galaxy S8 може и да бъде обновен до Android 10

Преди време се появи списък, който ни показа кои устройства на Samsung ще бъдат обновени до Android 10. За съжаление на собствениците им, сред тях не фигурираха Galaxy S8 и S8+, но изглежда има нотка надежда. Потребител с Galaxy S8 от Германия се е свързал с отдела за поддръжка на Samsung във връзка с този неприятен факт и е получил отговор, че подобно обновление всъщност е планирано за устройството.

За съжаление на този етап няма друг индикатор, който да потвърждава тази информация, но надеждата за собствениците на Galaxy S8 и S8+, че ще се сдобият с новата софтуерна система, остава. Политиката на Samsung в това отношение за флагманите е за разпространение на следващите основни версии за период от две години. Това обаче ще бъде трета основна версия за Galaxy S8, така че няма да се изненадаме ако в края на краищата не получи Android 10.

Източник: WindowsUnited

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция

  • Това се говори за почти всеки флагман излязъл от поддръжка. Нищо ново под слънцето. Който иска три години поддръжка си купува Pixel или OnePlus.
    Say10
  • Всяка година се говори как 3-годишния флагман на Samsung ще получи новия андроид и никога не го получава. И тази година няма да е по-различно.
    iWolff
  • ,,Лошите" китайци го правят, защо да не го направи и Самсунг ?
    Боби13
  • Наистина би било странно да получи трета основна версия ...
    Kuzmanow