Honor готви много устройства за мобилния конгрес

Honor готви много устройства за мобилния конгрес

Honor подготвя събитие по време на мобилния конгрес, което ще се състои на 24 февруари под надслов „HONOR’s All-scenario Smart Life Products Launch“. Очакваме тогава компанията да представи международния вариант на Honor V30 Pro, който най-вероятно ще носи името View 30 Pro.

Заедно с този модел ще дебютират още международният вариант на смартфона Honor 9X Pro, лаптопите MagicBook 14 и MagicBook 15, слушалките Honor TWS и специално издание на часовника Magic Watch 2.

Припомняме, че представените в края на ноември Honor V30 и V30 Pro са първите 5G смартфони на компанията. Двата телефона идват с LCD екрани с диагонал 6.57 инча и резолюция Full HD+. Наличен е отвор за двойната селфи камера, която включва 32MP сензор и 8MP с ултраширокоъгълен обектив и зрително поле 105 градуса.

Двете устройства използват чипсет Kirin 990, но има някои ключови разлики в това отношение. При Honor V30 е наличен произведеният по 7-нанометров (nm) процес чипсет в комбинация с отделен 5G модем Balong 5000. Pro вариантът разполага с произведен по 7nm+ процес Kirin 990 с вграден 5G модем.

Honor V30 и V30 Pro имат тройна основна камера, която включва 40MP сензор Sony IMX600 и лазерен автофокус. Разликата тук е в блендата, която при Pro варианта е f/1.6, а при стандартния – f/1.8. Основният сензор на V30 Pro има и оптична стабилизация.

Следва 8MP сензор с телефото обектив за 3-кратен оптичен зуум, бленда f/2.4 и оптична стабилизация (OIS), който е идентичен и при двата модела. Honor V30 Pro разполага още с 12MP сензор с ултраширокоъгълен обектив, който е оптимизиран и за запис на видео, а при V30 зад ултраширокоъгълnata оптика стои 8MP сензор.

Източник: GizChina

  • Та те всички вече изглеждат еднакво: copy - paste.
    Vince Beneff
  • Та те всички вече изглеждат еднакво: copy - paste.
    Vince Beneff