HTC One, Nokia Lumia 920 и LG Optimus G през март в България

HTC One, Nokia Lumia 920 и LG Optimus G през март в България
Както обикновено в началото на всеки месец, каталозите на мобилните оператори могат да ни разкрият интересни детайли за цените на очакваните нови мобилни устройства, които ще се появят на българския пазар през идните 30 дни. Каталогът на VIVAVOM се оказва особено щедър в това отношение, тъй като ни осигурява информация за цените на три очаквани устройства от висок клас - HTC One, Nokia Lumia 920 и LG Optimus G, освен това има информация и за свободната цена на Sony Xperia Z.

От документа, който може да се намери в сайта на оператора става ясно, че цената на HTC One без договор и при плащане в брой ще е без договор 1349,90 лв, а ако решите да го вземете с тарифен план MegaCall XL за две години ще ви излезе 885,60 лв (24 месеца Х 36,90 лв./мес.). Nokia Lumia 920 също е посочен като очакващ българска премиера през март, което е добра новина за желаещите да се сдобият в топмодела на финландската компания. Устройството ще може да се закупи на цена от 34,90 лв./мес. с тарифен план MegaCall XL, а така общата му цена за 2 години ще излезе 837,60 лв., докато при плащане в брой и без договор ще трябва да се разделите с 1249,90 лв.

През март VIVACOM ще пусне и други два от топмоделите при телефоните с Android - LG Optimus G и Sony Xperia Z. Цената на LG Optimus G при плащане в брой и без подписване на договор ще е 1349,90 лв., но телефона ще може да се вземе и срещу 33.90 лв./мес. с тарифа MegaCall XL (за 24 месеца цената излиза 813,60 лв.). В същото време свободната цена на водоустойчивия Sony Xperia Z е 1299,90 лв., но при избор на тарифен план MegaCall XL в продължение на две години ще може да го закупите на цена 35,90 лв./мес. (общата цена става 861,60 лв).

http://www.vivacom.bg/Content/files/catalogue_residential_bg.pdf

Препоръчани оферти

 • И като вметнем, че във водафон не са най-евтините оферти. :)
  makeno
 • Човека нищо не е казал за апаратите на свободна продажба а за цените с абонаментни планове! И е прав.:) Само, че като си тръгнал да споделяш, какви са цените на свободна продажба я сподели и, какви са им заплатите.:) Само в нашата държава може да се случи подобно нещо, да нямаш пари за хляб но да си с телефон за 1000лв...:D
  Ванката
 • А ти наясно ли си какво означава субсидиран телефон от оператор? Не съм казал че свободната му цена е 50 евро! Докато нашите оператори пускат \"на промоция\" флагмани за 1000 лв. със 100 лв. месечна такса за 2 години, в Германия примерно със същата такса виж как се случват нещата: http://shop.vodafone.de/Shop/handys/nokia-lumia-920-schwarz/
  Вито
 • lumia-та вече е ретро докато започнат да я продават... :)
  Loоper
 • Според теб какви са офертите за тези телефони за свободна продажба(без абонамент) в другите държави!?Поглеждал ли си въобще?А,погледни и чакам да споделиш!
  propov
 • От всички изброени модели определено ONE е с най-добрия дизаин , софтуер и хардуер супер иновативни камера , звук и Sence 5 , а разликата в цената между моделите е почти никаква , определено HTC ONE e фаворита . НО цените свободно без договор са нереални за всички модели !!!!
  Lu4o83
 • За пореден път се убеждавам, че живеем в Абсурдистан, едва ли има държава с по-високи цени на телефоните.
  drimdiard
 • Закъсня заради скапаното сътрудничество между Nokia и [B]родните ни оператори[/B]. В други държави от месеци е на пазара, субсидиран и за 50 евро може да си го сложиш в джоба...
  Вито