Можете да вземете Huawei P40 Pro в комплект с Watch GT 2 на атрактивна цена

Можете да вземете Huawei P40 Pro в комплект с Watch GT 2 на атрактивна цена

Представеният вчера смартфон флагман на Huawei P40 Pro ще бъде достъпен у нас от 6 април в комплект с Watch GT 2 и с програмата Huawei VIP Service на цена от 1999 лв. в черен, бял и сребрист цвят. Това обяви компанията, която допълва, че промоционалният комплект ще се предлага в периода 6 – 30 април или до изчерпване на ограничените количества.

Комплектът ще може да се закупи онлайн или от търговските мрежи на Telenor, А1, Технополис, Техномаркет и партньори на Polycomp като Техмарт, Plesio.bg, Ozone.bg, Ardes.bg, Laptop.bg и други. Цветовете, в които ще са достъпни устройствата, са според наличностите на търговеца.

Освен Watch GT 2, комплектът с Huawei P40 Pro включва и 50GB безплатно облачно съхранение за 12 месеца в Huawei Mobile Cloud. Huawei P40 Pro е част и от сервизната програма Huawei VIP Service, с която компанията предлага персонална помощ за преминаване към използване на новата софтуерна платформа HMS с магазина за приложения AppGallery.

На разположение на потребителите са както безплатната линия за обслужване на клиенти – 0800 18 818, така и форум с актуална информация за работа с базираните на AppGallery смартфони.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • А сега вече стана през август?!? Сигурен ли си този път,защото аз имам шест карти на мое име и помня всяка една кога и изтича договоря...но хайде това съм аз! Значи да очаквам че август месец ще си вземеш или ултра или новия ноут така ли? И ще споделиш мнение от първа ръка(слаби-силни страни)? Никакви лични нападки не ти отправям в предишния си пост,а всъщност препредавах какво си ми казвал ти самия в другата тема за Ултра! Вярвам ти че имаш P20,както и че си имаш Ноут който си подарил на жена си(нали така беше) няма проблем,не искам доказателства(ако ти се съмняваш обаче в моя хардуер-аз няма проблем да ти дам).
    Аз имам добра памет,и август месец ще активирам пак оли тази тема,или онази са Ултрата,и тогава ще те питам пак какво имаш,и какво си купил!
    Разбира се. Нали това го казах няколко пъти?! Това ли е единственото условие, за да може да пиша за камерата и сензора на Самсунг?
    Ето още веднъж тук обещавам, че август ще взема Ноута или Ултрата. Стига да сме живи и здрави разбира се.
    Spikul
  • А сега вече стана през август?!? Сигурен ли си този път,защото аз имам шест карти на мое име и помня всяка една кога и изтича договоря...но хайде това съм аз! Значи да очаквам че август месец ще си вземеш или ултра или новия ноут така ли? И ще споделиш мнение от първа ръка(слаби-силни страни)? Никакви лични нападки не ти отправям в предишния си пост,а всъщност препредавах какво си ми казвал ти самия в другата тема за Ултра! Вярвам ти че имаш P20,както и че си имаш Ноут който си подарил на жена си(нали така беше) няма проблем,не искам доказателства(ако ти се съмняваш обаче в моя хардуер-аз няма проблем да ти дам).
    Аз имам добра памет,и август месец ще активирам пак оли тази тема,или онази са Ултрата,и тогава ще те питам пак какво имаш,и какво си купил!
    pretorianec
  • Безсмислен спор ! Всеки да си купува това, което харесва и е по възможностите му. За тези тестове, колкото ще изкарат, че камерата на Ултрата е по-добра, същото количество ще е обратното и това е винаги, когато излиза нов флагман на дадена компания ! Ако толкова искате да сравнявате, коректно би било да се сравняват Ултрата и 40 про плюс, но той ще излезе чак юни ( има разлика в камерите на про и про плюс и не е само в броят им ). Лично според мен над 90% от хората гледат снимките си на смартфоните си и за тях те са добри ! Това, че има прегаряне, че има изкривявания при широкоъгълната снимка в края, че увеличението и т. н. са подробности за хора, които обичат детайлите, но не и за мнозинството ! На мен ми харесват снимките и на двата телефона, а когато имаш само единия как ще разбереш, че дадената направена снимка, според някой си ще излезе по-добра на другия и въобще замисля лисе човек за това ? Естествено отговорът е НЕ! Ти си ползваш апарата, снимаш си, документираш интересни моменти от живота си и заобикалящата ни среда и това е ! Да не би да имаш и двата модела на който и да е флагман на дадена фирма и едновременно снимаш ? Лек и здрав ден :) И зная, че споровете Ви ще продължат и след пандемията докато свят светува :) Съгласен съм с теб и точно това се опитвам да кажа както в тази,така и в темата за ултрата от много време насам вече! С едно допълнение само...хората които държат толкова много на детайлите във фотографията са хората които си имат както ноу-хау,така и техниката затова(и под това няма предвид телефон) а всички останали са тези които гледат снимката през екрана на мобилния си телефон(естествено разлика няма да видиш особенно)и такива които просто се опитват да се правят на много взискателни и разбиращи! И да,коректно би било да сравняваме телефони които притежаваме(или поне имаме намерение да купим в най-близко бъдеще)вместо такива които евентуално си мислим че бихме могли да купим,и мнението ни за тях се базира само на реклами в нета... Пак продължаваш да си противоречиш. Направо се чудя кой ти плаща да отричаш очевидното и да пишеш подобни лъжи?
    Аз се правя на взискателен, а ти на какъв се правиш, че не бил важен детайла? Кое е важно тогава? По какво съдиш дали една камера е по-добра от друга? Сляп ли си или си пишеш ей така напук?
    Има ли Ултра, имаш ли P40 pro, че даваш акъл да пишат хора само с тези апарати?
    Продължавай да спамиш и празнодумстваш, ти си най-великия !
    Spikul
  • Spikul ами точно това в разликата между двама ни...ти имаш и ползваш само един апарат от доста време,а мнението ти за новите модели(било то от същата марка или не)го черпиш само и единствено на база,ревюта и лабораторни тестове(сякаш някой ще си ползва телефона в лабораторни условия)докато аз ползвам един модел месец-два после ми омръзва сменяема с друг модел-друг производител и оттам черпя мнение! И не,не смятам моето мнение за миродавно или нешо подобно,но със сигурност е по-реално от на някой който аха-аха да купи нещо,ама после нещо се случва и не става).
    И сега какво? До онзи ден повтаряше как ще купиш ултрата като ти изтече договора през Юни и чакаш оферта,сега все да обясняваш как май можело да изчакаш за Ноут?!? Последно?!? Както е тръгнало ще чакаш май до другата година и до Галакси 30(или 21)или както го кръстят! И да ти дам малко факти...в тоя форум трима човека досега е купиха тази ултра! Първия го продаде след седмица разочарован....втория го върна...третия в едно мини ревю за телефона потвърди същите му недостатъци които ти казвам и аз,и при това че е луд фен на Самсунг! Единствения човек който още продължава да го обожествява този телефон това си ТИ! И най-големия майтап е че ти дори не го и притежаваш(и все още не знаеш дали изобщо някога ще го имаш). Да ти кажа докато ти се чудиш е много по-вероятно да взема аз да го купя да видя какво толкова го хвалиш,или ще е поредната бангия на Самсунг с готин дисплей дето батерията му кара до обяд(особено като го сетна на 120херца и пусна няколко клипа през тубата или да изгледан един епизод на някой сериал през HBO) след което след една седмица ще ме хване нервата и след една седмица ще замине при едно приятелче за продажба(каквото заминаха преди него Note 10 plus Galaxy s10,и много други). Или пък да есен следващата седмица P40 pro заедно със часовника в комплект и да видя как е живота без GMS и дали верно е толкова трудно,как е софтуера, и дали повечето неща си ги има в техния маркет...
    Колкото до теб продължавай да гледаш ревюта и да чакаш нещо да свърши и нещо да дойде(я договор,я епидемия,и др.)сигурен съм че някой ден ще ти се получат нещата и на теб,и ще си вземеш някой флагман за 2000+лева и дано тогава си Happy за да можеш да обясняваш вече от първа ръка колко е добър,този или онзи телефон!

    Лек ден,и бъди здрав!
    Когато няма какво конкретно да кажеш, започваш да го избиваш на личностни нападки ли? Да, щях да вземам, но се оказа, че договорът на едната карта ми изтича не май, а август. Тогава ще е излязъл тъкмо Ноута. Не мога да помня точно кога ми свърва договорът на всяка карта, да не ми е само това в главата? Направих справка и видях. Ноута го купих ноември и дори дадох снимки на единия, който и той като теб се съмняваше. Та хайде не ми се прави на баровец и не парадирай кое колко често сменяш.
    Но какво да очаквам от теб като до сега само празни приказки пишеш и не си дал нищо конкретно? Да не говорим как се извърташ като фурнаджийска лопата и един бог знае какво точно значи добра камера за теб, след като не е добрия детайл.
    И ти бъди жив и здрав и продължавай да се чувстваш много значим и велик, сменяйки телефоните си 2-3 месеца, плюейки Ултрата и величаейки всичко друго.
    Spikul
  • 100-те бройки от Mate 30 pro у нас бяха изкупени за няколко дни :) Сериозно?!? И без GMS при това за 2000лв?!? Явно тия хора са мазохисти...
    pretorianec
  • 100-те бройки от Mate 30 pro у нас бяха изкупени за няколко дни :)
    Боби13
  • Безсмислен спор ! Всеки да си купува това, което харесва и е по възможностите му. За тези тестове, колкото ще изкарат, че камерата на Ултрата е по-добра, същото количество ще е обратното и това е винаги, когато излиза нов флагман на дадена компания ! Ако толкова искате да сравнявате, коректно би било да се сравняват Ултрата и 40 про плюс, но той ще излезе чак юни ( има разлика в камерите на про и про плюс и не е само в броят им ). Лично според мен над 90% от хората гледат снимките си на смартфоните си и за тях те са добри ! Това, че има прегаряне, че има изкривявания при широкоъгълната снимка в края, че увеличението и т. н. са подробности за хора, които обичат детайлите, но не и за мнозинството ! На мен ми харесват снимките и на двата телефона, а когато имаш само единия как ще разбереш, че дадената направена снимка, според някой си ще излезе по-добра на другия и въобще замисля лисе човек за това ? Естествено отговорът е НЕ! Ти си ползваш апарата, снимаш си, документираш интересни моменти от живота си и заобикалящата ни среда и това е ! Да не би да имаш и двата модела на който и да е флагман на дадена фирма и едновременно снимаш ? Лек и здрав ден :) И зная, че споровете Ви ще продължат и след пандемията докато свят светува :) Съгласен съм с теб и точно това се опитвам да кажа както в тази,така и в темата за ултрата от много време насам вече! С едно допълнение само...хората които държат толкова много на детайлите във фотографията са хората които си имат както ноу-хау,така и техниката затова(и под това няма предвид телефон) а всички останали са тези които гледат снимката през екрана на мобилния си телефон(естествено разлика няма да видиш особенно)и такива които просто се опитват да се правят на много взискателни и разбиращи! И да,коректно би било да сравняваме телефони които притежаваме(или поне имаме намерение да купим в най-близко бъдеще)вместо такива които евентуално си мислим че бихме могли да купим,и мнението ни за тях се базира само на реклами в нета...
    pretorianec
  • Spikul ами точно това в разликата между двама ни...ти имаш и ползваш само един апарат от доста време,а мнението ти за новите модели(било то от същата марка или не)го черпиш само и единствено на база,ревюта и лабораторни тестове(сякаш някой ще си ползва телефона в лабораторни условия)докато аз ползвам един модел месец-два после ми омръзва сменяема с друг модел-друг производител и оттам черпя мнение! И не,не смятам моето мнение за миродавно или нешо подобно,но със сигурност е по-реално от на някой който аха-аха да купи нещо,ама после нещо се случва и не става).
    И сега какво? До онзи ден повтаряше как ще купиш ултрата като ти изтече договора през Юни и чакаш оферта,сега все да обясняваш как май можело да изчакаш за Ноут?!? Последно?!? Както е тръгнало ще чакаш май до другата година и до Галакси 30(или 21)или както го кръстят! И да ти дам малко факти...в тоя форум трима човека досега е купиха тази ултра! Първия го продаде след седмица разочарован....втория го върна...третия в едно мини ревю за телефона потвърди същите му недостатъци които ти казвам и аз,и при това че е луд фен на Самсунг! Единствения човек който още продължава да го обожествява този телефон това си ТИ! И най-големия майтап е че ти дори не го и притежаваш(и все още не знаеш дали изобщо някога ще го имаш). Да ти кажа докато ти се чудиш е много по-вероятно да взема аз да го купя да видя какво толкова го хвалиш,или ще е поредната бангия на Самсунг с готин дисплей дето батерията му кара до обяд(особено като го сетна на 120херца и пусна няколко клипа през тубата или да изгледан един епизод на някой сериал през HBO) след което след една седмица ще ме хване нервата и след една седмица ще замине при едно приятелче за продажба(каквото заминаха преди него Note 10 plus Galaxy s10,и много други). Или пък да есен следващата седмица P40 pro заедно със часовника в комплект и да видя как е живота без GMS и дали верно е толкова трудно,как е софтуера, и дали повечето неща си ги има в техния маркет...
    Колкото до теб продължавай да гледаш ревюта и да чакаш нещо да свърши и нещо да дойде(я договор,я епидемия,и др.)сигурен съм че някой ден ще ти се получат нещата и на теб,и ще си вземеш някой флагман за 2000+лева и дано тогава си Happy за да можеш да обясняваш вече от първа ръка колко е добър,този или онзи телефон!

    Лек ден,и бъди здрав!
    pretorianec
  • Именно, че всичко е субективно :) Колкото хора, толкова и мнения :)
    Боби13
  • Безсмислен спор ! Всеки да си купува това, което харесва и е по възможностите му. За тези тестове, колкото ще изкарат, че камерата на Ултрата е по-добра, същото количество ще е обратното и това е винаги, когато излиза нов флагман на дадена компания ! Ако толкова искате да сравнявате, коректно би било да се сравняват Ултрата и 40 про плюс, но той ще излезе чак юни ( има разлика в камерите на про и про плюс и не е само в броят им ). Лично според мен над 90% от хората гледат снимките си на смартфоните си и за тях те са добри ! Това, че има прегаряне, че има изкривявания при широкоъгълната снимка в края, че увеличението и т. н. са подробности за хора, които обичат детайлите, но не и за мнозинството ! На мен ми харесват снимките и на двата телефона, а когато имаш само единия как ще разбереш, че дадената направена снимка, според някой си ще излезе по-добра на другия и въобще замисля лисе човек за това ? Естествено отговорът е НЕ! Ти си ползваш апарата, снимаш си, документираш интересни моменти от живота си и заобикалящата ни среда и това е ! Да не би да имаш и двата модела на който и да е флагман на дадена фирма и едновременно снимаш ? Лек и здрав ден :) И зная, че споровете Ви ще продължат и след пандемията докато свят светува :) То това не е спор, а налагане на субективни усещания.
    Мен лично снимките на P20 pro ми харесват много в ръчен режим, но има ли слънце стават ужасни. Казвам го като човек, който държи на детайла и който се е занимавал с рисуване. В снимките на Ултрата има далеч повече детайл и няма изгаряне на ярко слънце.
    Освен това има едно нещо, което ме дразни в P20 pro - батерията му може да държи малко повече при сърфиране от Note 10+, обаче при разговори пада адски бързо, да не кажа 2 пъти по-бързо от Ноута. Това го заявявам категорично, защото говоря и по двата телефона с включен VoLTE.
    Spikul
  • Безсмислен спор ! Всеки да си купува това, което харесва и е по възможностите му. За тези тестове, колкото ще изкарат, че камерата на Ултрата е по-добра, същото количество ще е обратното и това е винаги, когато излиза нов флагман на дадена компания ! Ако толкова искате да сравнявате, коректно би било да се сравняват Ултрата и 40 про плюс, но той ще излезе чак юни ( има разлика в камерите на про и про плюс и не е само в броят им ). Лично според мен над 90% от хората гледат снимките си на смартфоните си и за тях те са добри ! Това, че има прегаряне, че има изкривявания при широкоъгълната снимка в края, че увеличението и т. н. са подробности за хора, които обичат детайлите, но не и за мнозинството ! На мен ми харесват снимките и на двата телефона, а когато имаш само единия как ще разбереш, че дадената направена снимка, според някой си ще излезе по-добра на другия и въобще замисля лисе човек за това ? Естествено отговорът е НЕ! Ти си ползваш апарата, снимаш си, документираш интересни моменти от живота си и заобикалящата ни среда и това е ! Да не би да имаш и двата модела на който и да е флагман на дадена фирма и едновременно снимаш ? Лек и здрав ден :) И зная, че споровете Ви ще продължат и след пандемията докато свят светува :) То това не е спор, а налагане на субективни усещания.
    Мен лично снимките на P20 pro ми харесват много в ръчен режим, но има ли слънце стават ужасни. Казвам го като човек, йот държи на детайла и който се е занимавал с рисуване. В снимките на Ултрата има далеч повече детайл и няма изгаряне на ярко слънце.
    Освен това има едно нещо, което ме дразни в P20 pro - батерията му може да държи малко повече при сърфиране от Note 10+, обаче при разговори пада адски бързо, да не кажа 2 пъти по-бързо от Ноута. Това го заявявам категорично, защото говоря и по двата телефона с включен VoLTE.
    Spikul
  • Безсмислен спор ! Всеки да си купува това, което харесва и е по възможностите му. За тези тестове, колкото ще изкарат, че камерата на Ултрата е по-добра, същото количество ще е обратното и това е винаги, когато излиза нов флагман на дадена компания ! Ако толкова искате да сравнявате, коректно би било да се сравняват Ултрата и 40 про плюс, но той ще излезе чак юни ( има разлика в камерите на про и про плюс и не е само в броят им ). Лично според мен над 90% от хората гледат снимките си на смартфоните си и за тях те са добри ! Това, че има прегаряне, че има изкривявания при широкоъгълната снимка в края, че увеличението и т. н. са подробности за хора, които обичат детайлите, но не и за мнозинството ! На мен ми харесват снимките и на двата телефона, а когато имаш само единия как ще разбереш, че дадената направена снимка, според някой си ще излезе по-добра на другия и въобще замисля лисе човек за това ? Естествено отговорът е НЕ! Ти си ползваш апарата, снимаш си, документираш интересни моменти от живота си и заобикалящата ни среда и това е ! Да не би да имаш и двата модела на който и да е флагман на дадена фирма и едновременно снимаш ? Лек и здрав ден :) И зная, че споровете Ви ще продължат и след пандемията докато свят светува :)
    Боби13
  • Аз все още смятам че в реални условия камерата на P40 Pro ще прави не по-лоши снимки от Ултрата(в някои случаи дори и по-добри с оглед проблемите с камерата на ултрата) и това не го отричам! А всичко останало което написах беше в отговор на “лабораторните” експерименти с топченца,влакънца,и прочие глупости...
    И да ти използваш Huawei,и би трябвало да имаш мнение за камерата и възможностите независимо че доколкото помня май беше стар модел(P20?)спрямо другите марки,но доколкото помня отново доста усилено искаш и да се сдобиеш с Ултрата нали така? Казах ти нешо тогава,и ще ти го кажа и сега,независимо от Huawei-a който обсъждане сега: Внимавай,да не се разочароваш от този Самсунг особенно след толкова високото мнение което имаш за него! И това го казвам в частност не заради марката,а заради слабостите му,съчетани с високата му цена! Ако беше Apple модел щях да кажа същото,както и ако беше Huawei,или Xiaomi,или който и е друг...Но ако ти харесва да смяташ че просто не харесвам Самсунг-твоя воля!
    О, извинявай. Ти си най-меродавния критерий за това една камера дали е добра или не и за това всякакви лабораторни тестове и с топченца и влакънца са глупости. Защо изобщо се занимават с тези неща, вместо да ти пускат по една снимка и ти като истински вожд, да определяш коя камера е най-хубава с твоите свръх човешки умения?!
    А моя модел е много стар, толкова стар, че ползва същия сензор като твоя който си имал в P30 pro. И точно защото съм снимал с него с хиляди снимки в пълна резолюция в ръчен режим, знам какво може и какво не може. Знам че прегаря снимките на ярко слънце и за това пуснах и снимка на новия P40 pro, я който очевидно се вижда абсолютно същия проблем.
    Но какво ли разбирам аз. Важно е твоето "компетентно"мнение, базирано единствено на субективност и ненавист към Самсунг.
    И за пореден път ти казвам да не береш грижа за мен какво ще си купя, защото нито Ултрата ми е фикс идея, нито ми е проблем да изчакам Ноута.
    Spikul
  • Не знам за какво изживяване говорите, но лично на мен софтуерната обработка на хуауей, шаоми е много дървена и изобщо не ми допада. За разлика от тях самсунг в последните години оправиха нещата с One Ui и точно заради това избирам тях. Не само че работи гладко, но самите икони, менюта чисто визуално носят наслада. Чистия андроид в пикселите, нокии, мотороли, както и обработения в шаоми, хуауей не ми харесва просто ми е дървен и не ми носи това чувство каквото е при самсунг. Това е лично мнение, нека никой не се обижда. Впрочем забелязвам как хуауей започват да копират накои неща като падащия панел и т.н Ако говориш чисто визуално че ти харесва съм съгласен теб понеже това е доста субективно усещане(кой интерфейс е по-красиви,и кой “дървен”). Не отричам че и Самсунг се постараха доста с One UI(особенно като помним преди години колко боклуци имаха в юзер интерфейса)но още има доста какво да чистят,и оптимизират,особенно и в съчетания със все по-лакомите за енергия дисплеи,които в съчетание и с вечно изоставащият Ексинос правят нещата още по-трудни спрямо енергийна ефективност.
    Смятам че в това отношение Huawei изпревариха значително Самсунг(в оптимизацията на софтуера) а другото е вече въпрос на вкус на всеки един индивид.
    pretorianec
  • Аз все още смятам че в реални условия камерата на P40 Pro ще прави не по-лоши снимки от Ултрата(в някои случаи дори и по-добри с оглед проблемите с камерата на ултрата) и това не го отричам! А всичко останало което написах беше в отговор на “лабораторните” експерименти с топченца,влакънца,и прочие глупости...
    И да ти използваш Huawei,и би трябвало да имаш мнение за камерата и възможностите независимо че доколкото помня май беше стар модел(P20?)спрямо другите марки,но доколкото помня отново доста усилено искаш и да се сдобиеш с Ултрата нали така? Казах ти нешо тогава,и ще ти го кажа и сега,независимо от Huawei-a който обсъждане сега: Внимавай,да не се разочароваш от този Самсунг особенно след толкова високото мнение което имаш за него! И това го казвам в частност не заради марката,а заради слабостите му,съчетани с високата му цена! Ако беше Apple модел щях да кажа същото,както и ако беше Huawei,или Xiaomi,или който и е друг...Но ако ти харесва да смяташ че просто не харесвам Самсунг-твоя воля!
    pretorianec
  • Не знам за какво изживяване говорите, но лично на мен софтуерната обработка на хуауей, шаоми е много дървена и изобщо не ми допада. За разлика от тях самсунг в последните години оправиха нещата с One Ui и точно заради това избирам тях. Не само че работи гладко, но самите икони, менюта чисто визуално носят наслада. Чистия андроид в пикселите, нокии, мотороли, както и обработения в шаоми, хуауей не ми харесва просто ми е дървен и не ми носи това чувство каквото е при самсунг. Това е лично мнение, нека никой не се обижда. Впрочем забелязвам как хуауей започват да копират накои неща като падащия панел и т.н
    wer_aac

  • Аз Самсунг хейтър не съм,въпреки че ми е забавно как феновете на корейската ябълка станаха много по-фанатизирани от на американската ябълка,ама ей го на как се върти живота! За мен марката няма значение,а потребителското ми преживяване,и съотношението цена-качество(иначе казано какво получавам за парите си),и понеже обичам да експериментирам и лога да си го позволя затова съм минал през всичко,кеф ти Самсунг,кеф ти Шиоми,кеф ти Епъл! Фен или хейтър на дадена марка не съм защото нито едните ми плащат да плюя другите,нито вторите първите! Относно дадена батерия,хубаво е освен амперите да се вземе под внимание и оптимизацията на софтуера! И точно тук Самсунг винаги са се дънели(не само на тазгодишните модели)като заради 120херцовия дисплей тук е още по-забележимо! Другата слаба страна на прехвалената ултра е “прекрасният” процесор Ексинос с който Самсунг ви го набиват за пореден път,който освен че не е енергоспестяващ като Снапдрагона,грее като печка при малко по-силно натоварване,а и е средно с 20% по-слаб от Драгона... Ама нека лошо...важното е че Ултрата има “най-добрата камера” нищо че и там са лекооо прецакани нещата софтуерно,ама ще се изчака да се пусне ъпдейт щото то нали всеки нов телефон като се пуска на пазара първоначалното има проблеми(нищо че тоя рекламата беше основно в камерата-ма късмет).

    За снимките които си приложил тук на някакви кончета,топчета,и какво ли още не(свалени GSM arena) искам да питам нещо понеже много ми е странно,като въпроса е към всички не само към теб? Какво толкова правите с камерата на тия телефони? Може би сте станали професионални фотографи,работещи в Таймс,Нюзуик,Нешънъл Джиографик,и т.н. И от тези телефони и камери си вадите хляба?!? Извинявам се ама нещо не мога да си спомня да съм виждал уважаващ себе си фотограф(дори и любител)а пък да не говоря за професионалист който да използва за снимките си моб.телефон(независимо коя марка)всичко живо дори и любители които могат да си го позволят са с машини и оптики на Канон,Сони,и още кой ли не за по няколко бона минимум...Масовия потребител и един среден клас ще му свърши работа за снимките които всички ния правим най-често в ежедневието си!
    Препоръчвам на всеки като пуснат Huawei-я да гонразцъка и да направи няколко снимки с камерата,и после да каже дали е лоша,и дали не би го използвал с кеф за ежедневните си нужди,както и дали има толкова голяма разлика с Ултрата,вместо да снима влакънца,топченца,и прочие глупости.....

    И последно,понеже някой сигурно ще си помисли че използвам Huawei и затова ги хваля толкова...В момента апарата който използвам е iPhone 11 Pro Max,паралено с него имам още и iPhone XR. Както виждате нищо общо няма нито един от тези два телефона с някоя китайска марка(камо ли Huawei)нито пък съм болен мозък на тема китайски телефони,както навремето имаше едни хора в този форум....
    Ти сериозен ли си?
    Аз ползвам Хуауей, какъв фен на корейска ябълка ме правиш?
    Просто ми писна от всичкия хейт и лъжи, които се изписаха, включително и от теб!
    Ти беше този, който преди малко написа, че камерата на P40 pro била по-добра или най-малко на нивото на Ултрата. Сега като ти извадих детайлите, започна да пееш друга песен, че не било важно това. [b][i]Между впрочем съм доста на кантар дали камерата на този модел сега,няма да е по-добра или поне на едно ниво с ултрата[/i][/b] Хайде разбери се сам със себе си и реши какво да плюеш, че така яко си противоречиш. Батерии, херцове, камери - всичко ти е тотална каша и се опитваш да сравняваш пак круши с ябълки. Или пък може си имал предвид, че като дизайн камерата на Хуауея е по-добра :mrgreen:
    Пък аз какво ще си купя и кой с какво ме цакал, едва ли е нужно да го коментирам, защото тук говорим за принципи кой апарат какво може.
    Да, затвърди мнението ми, че си завършен самсунг-хейтър, с поредните си изсмукани от пръстите псевдодоводи, отричане на очевидни факти и измятане от написаното от теб!
    Spikul
  • Ами то искало за цената на ултрата която е с 700лв близо по-висока(и без да ти дават последния модел часовник на Самсунг за подарък вътре)дори и на хартия ултрата да е по-зле! Това ще е още по-голям резил от резила с недовършения софтуер за камерата,за телефон който най-голямата реклама беше именно там-камерата! Между впрочем съм доста на кантар дали камерата на този модел сега,няма да е по-добра или поне на едно ниво с ултрата,ама нека да дадем малко време че едва вчера го представиха(нищо че вече взеха да излизат интересни ревюта). Колкото до батерията... Притежавал съм и P30 pro и Samsung Note 10 plus. P30 убиваше Самсунга на ниво батерия! Нямам причини да мисля че и този модел ще е по-слаб от миналогодишния! Колкото до батерията на Ултрата-от сто места вече го признаха за слабата батерия,дори тук в този форум маниаците на Самсунг го признаха(Аполон)без да броя една камара ревюта,така че.... Понякога мисля, че си просто един Самсунг-хейтър и каквото и да ти напиша и покажа, ти даже няма да го прочетеш.
    Ето отново специално за теб да покажа колко е "добра" или на "едно ниво" камерата на P40 pro сравнение с Ултрата:
    Хуауей:
    https://imgur.com/RxvHwYR
    Ултра:
    https://imgur.com/N5AarPk
    Хуауей:
    https://imgur.com/a/c8IIk6h
    Ултра:
    https://imgur.com/a/AzXnyWL
    Хуауей:
    https://imgur.com/a/Ct1j66Q
    Ултра:
    https://imgur.com/a/E8XFOF7
    Хуауей:
    https://imgur.com/a/WfqUFPt
    Ултра:
    https://imgur.com/a/EdsB1Cj

    Освен това за батерията ти дадох клипове, но ти така и не ги прие. Не те знам какво си имал, но Ноута има батерия, колко на Хуауея - 4300, докато на Ултрата е 5000. За това може да поддържа и толкова голям дисплей с по-висока резолюция, както и повече повече RAM.
    Хайде сега разгледай хубаво снимките и ми кажи дали изобщо може да се сравняват камерите по детайл - Ултрата го размазва отвсякъде. Дори айфона вади по-добър детайл. Лично за мен този P40 pro е слаб модел!
    Аз Самсунг хейтър не съм,въпреки че ми е забавно как феновете на корейската ябълка станаха много по-фанатизирани от на американската ябълка,ама ей го на как се върти живота! За мен марката няма значение,а потребителското ми преживяване,и съотношението цена-качество(иначе казано какво получавам за парите си),и понеже обичам да експериментирам и лога да си го позволя затова съм минал през всичко,кеф ти Самсунг,кеф ти Шиоми,кеф ти Епъл! Фен или хейтър на дадена марка не съм защото нито едните ми плащат да плюя другите,нито вторите първите! Относно дадена батерия,хубаво е освен амперите да се вземе под внимание и оптимизацията на софтуера! И точно тук Самсунг винаги са се дънели(не само на тазгодишните модели)като заради 120херцовия дисплей тук е още по-забележимо! Другата слаба страна на прехвалената ултра е “прекрасният” процесор Ексинос с който Самсунг ви го набиват за пореден път,който освен че не е енергоспестяващ като Снапдрагона,грее като печка при малко по-силно натоварване,а и е средно с 20% по-слаб от Драгона... Ама нека лошо...важното е че Ултрата има “най-добрата камера” нищо че и там са лекооо прецакани нещата софтуерно,ама ще се изчака да се пусне ъпдейт щото то нали всеки нов телефон като се пуска на пазара първоначалното има проблеми(нищо че тоя рекламата беше основно в камерата-ма късмет).

    За снимките които си приложил тук на някакви кончета,топчета,и какво ли още не(свалени GSM arena) искам да питам нещо понеже много ми е странно,като въпроса е към всички не само към теб? Какво толкова правите с камерата на тия телефони? Може би сте станали професионални фотографи,работещи в Таймс,Нюзуик,Нешънъл Джиографик,и т.н. И от тези телефони и камери си вадите хляба?!? Извинявам се ама нещо не мога да си спомня да съм виждал уважаващ себе си фотограф(дори и любител)а пък да не говоря за професионалист който да използва за снимките си моб.телефон(независимо коя марка)всичко живо дори и любители които могат да си го позволят са с машини и оптики на Канон,Сони,и още кой ли не за по няколко бона минимум...Масовия потребител и един среден клас ще му свърши работа за снимките които всички ния правим най-често в ежедневието си!
    Препоръчвам на всеки като пуснат Huawei-я да гонразцъка и да направи няколко снимки с камерата,и после да каже дали е лоша,и дали не би го използвал с кеф за ежедневните си нужди,както и дали има толкова голяма разлика с Ултрата,вместо да снима влакънца,топченца,и прочие глупости.....

    И последно,понеже някой сигурно ще си помисли че използвам Huawei и затова ги хваля толкова...В момента апарата който използвам е iPhone 11 Pro Max,паралено с него имам още и iPhone XR. Както виждате нищо общо няма нито един от тези два телефона с някоя китайска марка(камо ли Huawei)нито пък съм болен мозък на тема китайски телефони,както навремето имаше едни хора в този форум....
    pretorianec
  • Ами то искало за цената на ултрата която е с 700лв близо по-висока(и без да ти дават последния модел часовник на Самсунг за подарък вътре)дори и на хартия ултрата да е по-зле! Това ще е още по-голям резил от резила с недовършения софтуер за камерата,за телефон който най-голямата реклама беше именно там-камерата! Между впрочем съм доста на кантар дали камерата на този модел сега,няма да е по-добра или поне на едно ниво с ултрата,ама нека да дадем малко време че едва вчера го представиха(нищо че вече взеха да излизат интересни ревюта). Колкото до батерията... Притежавал съм и P30 pro и Samsung Note 10 plus. P30 убиваше Самсунга на ниво батерия! Нямам причини да мисля че и този модел ще е по-слаб от миналогодишния! Колкото до батерията на Ултрата-от сто места вече го признаха за слабата батерия,дори тук в този форум маниаците на Самсунг го признаха(Аполон)без да броя една камара ревюта,така че.... Понякога мисля, че си просто един Самсунг-хейтър и каквото и да ти напиша и покажа, ти даже няма да го прочетеш.
    Ето отново специално за теб да покажа колко е "добра" или на "едно ниво" камерата на P40 pro сравнение с Ултрата:
    Хуауей:
    https://imgur.com/RxvHwYR
    Ултра:
    https://imgur.com/N5AarPk
    Хуауей:
    https://imgur.com/a/c8IIk6h
    Ултра:
    https://imgur.com/a/AzXnyWL
    Хуауей:
    https://imgur.com/a/Ct1j66Q
    Ултра:
    https://imgur.com/a/E8XFOF7
    Хуауей:
    https://imgur.com/a/WfqUFPt
    Ултра:
    https://imgur.com/a/EdsB1Cj

    Освен това за батерията ти дадох клипове, но ти така и не ги прие. Не те знам какво си имал, но Ноута има батерия, колко на Хуауея - 4300, докато на Ултрата е 5000. За това може да поддържа и толкова голям дисплей с по-висока резолюция, както и повече повече RAM.
    Хайде сега разгледай хубаво снимките и ми кажи дали изобщо може да се сравняват камерите по детайл - Ултрата го размазва отвсякъде. Дори айфона вади по-добър детайл. Лично за мен този P40 pro е слаб модел!
    Mate 30 ми се струва далеч по-интересен модел.
    Spikul
  • Ами то искало за цената на ултрата която е с 700лв близо по-висока(и без да ти дават последния модел часовник на Самсунг за подарък вътре)дори и на хартия ултрата да е по-зле! Това ще е още по-голям резил от резила с недовършения софтуер за камерата,за телефон който най-голямата реклама беше именно там-камерата! Между впрочем съм доста на кантар дали камерата на този модел сега,няма да е по-добра или поне на едно ниво с ултрата,ама нека да дадем малко време че едва вчера го представиха(нищо че вече взеха да излизат интересни ревюта). Колкото до батерията... Притежавал съм и P30 pro и Samsung Note 10 plus. P30 убиваше Самсунга на ниво батерия! Нямам причини да мисля че и този модел ще е по-слаб от миналогодишния! Колкото до батерията на Ултрата-от сто места вече го признаха за слабата батерия,дори тук в този форум маниаците на Самсунг го признаха(Аполон)без да броя една камара ревюта,така че....
    pretorianec