Интерактивната телевизия на VIVACOM вече и през интернет от друг доставчик

От днес интерактивната телевизия на VIVACOM може да се ползва и с интернет от друг доставчик. Това е възможно чрез новата услуга VIVA IPTV GO, която осигурява достъп до всички функционалности на познатата интерактивна телевизия на компанията. Единственото условие е да има интернет свързаност (Wi-Fi или LAN), която не е задължително да бъде предоставена от VIVACOM.

VIVA IPTV GO позволява използването на до 2 приемника едновременно, а до края на август услугата е без такса за активация. Предложението осигурява пакет с до 70+ канала (над 25 от тях с HD качество) плюс опция за активиране на пакети с допълнително съдържание. Услугата се предлага с едногодишни и двугодишни договори и може да се заяви в магазините на VIVACOM или онлайн.

VIVA IPTV GO идва с нов приемник (Skyworth HPH07), който включва подобрено дистанционно със съкратено време за реакция. Услугата е с новите интерфейс и функционалности на стандартната IPTV на VIVACOM, така че включва неща като създаване на лични профили, препоръки на база предпочитания, персонализирана подредба на съдържанието, допълнителна информация за футболните мачове в реално време и др.

VIVA IPTV GO се предлага на промоционална цена от 14.99 лв. на месец, а за всеки втори заявен приемник се доплащат по 10 лв. на месец.