Lime се завръща в София на по-ниска цена

Lime се завръща в София на по-ниска цена

От днес електрическите скутери Lime се завръщат на софийските улици след прекъсване от няколко месеца заради пандемичната обстановка. Освен това услугата ще предложи намалени цени, което със сигурност ще й спечели още потребители. Отключването на скутер Lime вече струва 1.20 лв., а всяка минута каране е на цена 0.25 лв., което е с близо 18% по-малко отпреди.

Lime се появи в София преди година. От компанията споделят, че за 8 месеца с нея са били направени 150 000 пътувания, а регистрираните потребители са над 30 000 и са изминали повече от 220 000 км. “Ние вярваме, че днес нуждата от безопасно придвижване, което позволява да спазваме актуалните съветите за дистанция, е съществена”, посочва Петко Анчев, оперативен мениджър на Lime за България и Гърция.

От Lime призовават потребителите винаги да карат отговорно, да носят каска по време на придвижването и да спазват правилата в измененията на Закона за движения по пътищата. Компанията припомня, че скутерите трябва да се паркират извън обозначени пешеходни пътеки, служебни рампи, входове на сгради, метростанции или по начин, който не ограничава придвижването на останалите участници в движението.