Новата тротинетка на Lime е със сменяема батерия

Новата тротинетка на Lime е със сменяема батерия

Lime представи четвъртото поколение на електрическата си тротинетка, която има сменяема батерия и подобрения по отношение на сигурността. Освен това от компанията обявиха, че за първи път входящият паричен поток е по-голям от разходите, което е постигнато през треото тримесечие. Очаква се догодина Lime да излезе и на печалба.

Но да се върнем към новата тротинетка. Основната новост е в наличието на сменяема батерия, а това ще удължи значително времето за експлоатация и по този начин ще намали разходите на компанията. Освен това хората, които сега зареждат тротинетките ще бъдат улеснени и само ще заменят изтощената батерия със заредена, а няма да прибират самата тротинетка за зареждане.

Кормилото е с леко изнесени назад дръжки, по подобие на формата при велосипедите. Вече има и две спирачки, което ще подпомогне по-ефективното спиране. Основата е по-ниска, а това ще подобри центъра на гравитация и съответно ще доведе до по-стабилно возене.

Стойката е с две крачета за по-стабилна позиция при паркиране. Сред останалите подобрения са по-здрава алуминиева рамка, по-мощен мотор, по-големи колела и по-отчетливи светлинни рефлектори. Новият модел ще се появи първо в Париж, а след това и в други държави в Европа.

Източник: Lime