“Макс” ще демонстрира Voicer на мобилния конгрес

“Макс” ще демонстрира Voicer на мобилния конгрес

Българският телекомуникационен оператор “Макс” през следващата седмица ще вземе участие на мобилния конгрес в Барселона, където ще демонстрира своето приложение Voicer. Компанията ще е представена на щанда на американците GENBAND, тъй като Voicer ползва нейното white label ОТТ (over-the-top) решение fring. “Възможността да осигурим завършено решение е ключова част от нашата стратегия и fring ни помогна бързо да пуснем на пазара различна услуга”, заявява изпълнителният директор на “Макс” Нейчо Величков.

Voicer разчита на възможностите на fring, за да позволи на потребителите да комуникират чрез глас, видео и текст не само през 4G LTE мрежата на “Макс”, но и през всички налични връзки, включително 3G и Wi-Fi. Българската компания обещава през следващата седмица да сподели повече подробности за плановете си за развитие на Voicer и ние няма да пропуснем да наминем към щанда на GENBAND, за да разберем какви са те.

 • Има го като възможност, но не съм го ползвал.
  ceco2004
 • Поддържа съобщения и видео, но само на сайта. От самото приложение не можеш да набереш някого с видео, защото бутончето за видео е неактивно. Освен това не може да се пращат съобщения и смс-и. Ако можеш покажи ми скрийншот от приложението. Аз тази функция не я намерих.
  zazabg
 • По първа точка има смисъл в думите ти, но ще си всеки път с нов номер ако купуваш само стартови пакети...
  kipe
 • Няколко неоспорими тотални глупости от Макс телеком: 1) Стартов пакет с 1000 MB и валидност 70 дни струва 5 лева. Пакет за презареждане ЗА 30 ДНИ С 1000 МВ струва... 8.86 лв.?! И защо човек да купи този пакет, вместо да си купи нов стартов. 2) Не можеш да получаваш СМС-и на номера си; 3) Не можеш да пренасочиш разговорите за своя сметка към друг номер, в случай, че приложението не е пуснато...
  labaling
 • Защо ми се струва, че ще бъде доста смешно...
  samoznai
 • Да, поддържа глас, съобщения и видео - http://maxtelecom.bg/voicer/bg/home.html
  chilko
 • Много хубава услуга като замисъл, но изпълнението е под всякаква критика. А и условието при кредита е "говориш или гориш" - това дори мобилните оператори не си го позволяват.Приложението поддържа видео и текст САМО между потребители на Voicer. И докато за видеото е разбираемо, то причината за липса на текстови съобщения е странна. Моята лична оценка е - вземи си САМО ако е валидна промоцията за 5лв. с подарък 1ГБ Интернет. Иначе не си заслужава.
  ceco2004