MAX Sport 4 стартира на 21 януари

A1 обяви, че на 21 януари ще даде старт на своя четвърти спортен канал, който без изненади ще се нарича MAX Sport 4. В него феновете на спорта ще могат да намерят най-интересните мачове от испанската Ла Лига, както и други нови спортни придобивки на А1. За почитателите на испанския футбол са предвидени предавания с експертни анализи и коментари преди и след най-интересните двубои. Сред новото съдържание в канала са и мачовете от южноамериканските Копа Либертадорес и Копа Судамерикана с начало съответно в края на януари и началото на февруари.


По MAX Sport 4 феновете ще могат да проследят и развръзките в турнирите за Купата на Франция и Турция. Каналът ще е част от телевизионния пакет MAX Sport Plus, който до момента включва MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и EDGEsport. До края на януари новият канал ще бъде включен в пакета безплатно, а от 1 февруари цената на MAX Sport Plus ще стане 4.99 лева на месец с 2-годишен абонамент.

 • Като пуснат 5 и 6 канал ще вдигнат с още два лева но тогава явно ще дават междугалактическо първенство по кърлинг
  Диян
 • Браво за каналите!
  terry1
 • Те всичко друго предлагат - застраховки, кредити, винетки, спортни телевизии, музикални услуги, само не и качествена услуга :-)
  Воден-дух
 • Оф сега 1 месец пак ще има драми.
  jonibg
 • Нова година с нов спортен канал и на нова цена ;)
  Диян