Motorola Razr (2020) може да предложи модулен дизайн

Motorola Razr (2020) може да предложи модулен дизайн

Наскоро Motorola представи първия си смартфон със сгъваем екран – Razr (2019), а изглежда компанията вече подготвя и негов наследник. За това подсказва патентна заявка на компанията към WIPO, като от нея получаваме и представа как може да изглежда евентуалното устройство. На базата на подадените скици, Lets Go Digital са изготвили и рендъри на смартфона.

Препоръчани оферти

Макар да си прилича с актуалния модел по това, че се сгъва вертикално, бъдещият смартфон ще предложи различен дизайн. Razr (2020) може да включва изцяло нова панта, в която да се намират камерите и други сензори. Възможно е да бъде използван модулен дизайн, който да позволи свързването на добавки с различни функционалности, подобно на Moto Mods. Изглежда външният екран в затворено състояние ще е по-голям от този на предшественика му.

Разбира се, наличието на патентна заявка не означава непременно, че именно този дизайн ще бъде реализиран в завършено устройство. Не е тайна обаче, че Motorola подготвя наследник на новия Razr, като предстои да разберем какво ще ни предложи.

Източник: LetsGoDigital