Спести време и пари с My VIVACOM

Спести време и пари с My VIVACOM

В третата част на специалния ни проект с VIVACOM, който е посветен на онлайн пазаруването, ще ви запознаем отблизо с платформата My VIVACOM. Ако сте клиенти на компанията не пропускайте да се възползвате от многобройните предимства, които предлага, защото това е най-удобният и сигурен начин да контролирате ползваните услуги независимо къде се намирате без да се налага да посещавате магазин на телекома.

С My VIVACOM, която освен уеб версия има и мобилно приложение за Android и iOS, можете да проверявате и плащате сметките си, както и да добавяте пакети и да активирате нови услуги. Чрез услугата получавате допълнителни бонуси, изпращате безплатни SMS-и и още. В материала ще ви покажем как функционира платформата, както и с мерките, които предприема компанията за защита на данните и разплащанията.


Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Хахах да подчертаем: “ виваком” - най-пропадния оператор, най-калпавото мобилно приложение , най-олигофренското магазинно обслужване. А, забравих!!! Вчера се разхождах с автомобила по подбалканския път..... След Катеренето на “ Козница” режим Е, 4г където имаше беше с 1.3 мгбс ..... хиляди пъти съжалявам, че съм техен абонат, но единствено предлагаха неограничен нет. За това ги ползвам за свалянв на филми ей така за кеф
    mjoy383
  • Някои неща НЕ работят при вход с мейл. Като взимате пари за реклама, поне кажете на идиотите да го оправят.
    И да, приложението много често не работи. Предполагам сървърите им са на друга планета. Ситуацията със сайта им е същата - понякога зарежда по 20 секунди.
    Mapuok
  • -
    npet