Нов рендер ни осигурява по-добър поглед към Nokia 8

Малко след като се появи информация, че първият флагмански смартфон на финландската стартъп компания HMD Global с логото на Nokia ще бъде представен до края на месеца и в Европа ще се продава на цена под 600 евро, Ивън Блас ни осигурява и официален на вид рендер, който ни показва в детайли дизайна на устройството. Снимката разкрива, че Nokia 8 следва поставената с останалите модели в серията дизайнерска линия и до голяма степен прилича на Nokia 5 със своя заоблен метален заден панел и продълговата зона за основната камера. Забелязваме и същата конфигурация на капацитивните бутони за управление и сензора за отпечатъци.

Аксесоари за:

Тук устройството се различава от по-евтиния модел, защото предлага двойна основна камера, която, изглежда, е допълнена от система за лазерно фокусиране. Камерата носи и логото на Zeiss, което отразява обявеното наскоро ново партньорство между двете компании. Засега няма много детайли за техническите характеристики (номер на модела TA-1012 и TA-1004), но се говори, че ни очакват чипсет Snapdragon 835, 4GB / 6GB RAM и основна камера с два 13МР сензора. Ивън Блас публикува снимки на телефона в синьо и сребристо, но както стана дума, финландската компания ни е подготвила и други цветови варианти.

Източник: VentureBeat

  • Харесва ми как изглежда! По-различен е от останалите. Като излезе, ако се окаже с добра камера и хубав софтуер, както и с добро качество на изработка, най-вероятно ще ми се намерят кинти за покупка. Е, разбира се и цената трябва да падне надолу, иначе само могат да си мечтаят да си го купя.
    Wallker