Нова Data Prima осигурява достъпен мобилен интернет

Нова Data Prima осигурява достъпен мобилен интернет
Потребителите на предплатените услуги на "М-Тел" вече имат по-достъпен начин за сърфиране в интернет. Това е възможно благодарение на нов план Data Prima, който срещу 9,90 лв. осигурява 1GB трафик. След изразходване на включените мегабайти картата може да бъде презаредена с допълнителен пакет Prima Free Data чрез изпращане на SMS или през сайта на оператора. Предплатеното предложение се предлага и в комплект с USB модем на цена 55 лв.

Къде е уловката? От информацията в сайта на "М-Тел" излиза, че валидността на включения трафик е само 5 дни, което може и да е добре за някой, който има нужда от мобилен интернет само за няколко дни, но със сигурност не е подходящо за потребителите, искащи да са повече време онлайн. За тях очевидно са допълнителните пакети, които на цена 19,90, 29,90 и 49,90 лв. осигуряват съответно 512МВ, 1,5GB и 5GB данни за срок от 30 или 60 дни. Има и 1GB за 9,90 лв., но с валидност само 2 дни.

 • Мтел просто са доста нападателни, но това не може да се отрече и на другите мобилни оператори :)Иначе за офертата - какво да кажа - не ме трогва кой знае колко :)може и повече !
  Reggaeman
 • [B]Темата е почистена. Ако се продължи със спама затварям.[/B]
  asenna5
 • [Quote]Къде е уловката?[/Quote]Хаха :D Този стил на новините ми хареса :) Между другото, бях на път да изсипя тонове похвали по М-Тел - 1 GB за 5 дни срещу 10 лв. е [B]точно каквото ми трябва[/B] като си ходя по празници в Русе, и то на цената на Traffic Unlimited, но без договор (yes) http://www.mtel.bg/data-prima Но-о... нещо патологично-рационално в мен ме накара да дочета: [Quote]За тях очевидно са [u]допълнителните пакети[/u], които на цена 19,90, 29,90 и 49,90 лв. осигуряват съответно 512МВ, 1,5GB и 5GB данни за срок от 30 или 60 дни. Има и [u]1GB за 9,90 лв.[/u], но с [B]валидност само [i]2 дни[/i][/B].[/Quote]http://www.mtel.bg/dopalnitelni-paketi-za-data-prima Е... отдъхнах си, всичко е "наред" - М-Тел си е М-Тел. Поне не ме е яд, че съм подписал договор за data карта с такса 5 лв. за 2 год. Примата не успя да я бие. Там имам също допълнителни пакети [B]+Traffic 500[/B] от 5 лв./512 MB = 10 лв./1 GB.
  Sage
 • мдаа много куца оферта (no)
  purko1