"М-Тел" с промоционални условия за мобилен интернет

"М-Тел" обяви, че предлага промоционални условия за тарифните планове M-Tel Surf NONSTOP за мобилен интернет. М-Тел Surf NONSTOP S предоставя включени 512 MB на максимална скорост при цена от 5,90 лева на месец за целия период на договора. Тарифните планове M-Tel Surf NONSTOP M, L и XL се предлагат ексклузивно на цена от 5,90 лева през първите два месеца или шест месеца според продължителността на сключения договор. След изтичане на промоционалния период месечните такси стават 9,90 лева на месец (за M-Tel Surf NONSTOP M), 24,90 лева на месец (за M-Tel Surf NONSTOP L) и 39,90 лева (за М-Tel Surf NONSTOP XL). М-Тел Surf NONSTOP M дава 1GB на максимална скорост. При М-Tел Surf NONSTOP L включеният трафик (на максимална скорост) е 5 GB, а при M-Tel Surf NONSTOP XL - 20 GB.

Абонатите на новите тарифни планове ще могат да се възползват от интернет на максимална скорост дори и след изразходването на първоначално включените МB, като добавят още толкова само срещу 5 лева. Така те ще получат нови 1 GB, 5 GB или 20 GB - в зависимост от използваната М-Tel SURF NONSTOP тарифа. Предвиден е и безплатен USB модем, поддържащ скорост до 21Mbps.

 • Айде, бе...вивата не са толкова зле, дайте малко по-свежо - виждаме напредък в развитието на мобилните оператори в БГ, а не обратното. (yes)
  Reggaeman
 • [Quote]А освен това само при тях мога да си преминавам всеки месец на какъвто си искам план,че и на по-ниска тарифа мога да се върна. [/Quote] На план с по-ниска такса можеш да преминеш само ако ти е изтекъл договорът. Така че това в твоя случай няма как да стане :P Иначе ако си с изтекъл договор можеш да си сменяш плана както пожелаеш и то без това да е свързано с подписването на нов договор (yes) Затова по-скоро не трябваше да подписваш заради някакви дребни бонуси, а да изчакаш малко, защото може да има намаление на цените.
  В@НК0
 • Абе а каквото и да си говорим,такива условия ,каквито предлага Виваком,никой оператор не предлага. Ето днес пак си преподписах договора за една година и първите три месеца съм на половин такса. Това го правя всяка година 3 месеца преди да ми изтече договора. Значи 3 месеца сега и три месеца после преди да изтече и реално аз плащам пълна такса само 6 месеца от договора. И за 10 кинта ми дадоха телефон,некодиран и карта Viva Club ми изкараха,с която ползвам отстъпки в магазини на Виваком и техни партньори. Много работят хората... Евала! А освен това само при тях мога да си преминавам всеки месец на какъвто си искам план,че и на по-ниска тарифа мога да се върна.
  belegat
 • [Quote]дръпнаха още няколко крачки на Вивата.[/Quote](woo) Да вярно,ама крачките са в стил БГ-танго,две назад-една напред:D:D:D
  rado243
 • Който сравнява Мтел с Виваком се е объркал много. Само през последната година Мтел дръпнаха още няколко крачки на Вивата.
  frani_glass
 • Мани дано М-тел да не пада до нивата на обслужване на Виваком, че тогава сме я закъсали тотално.
  Dragomaneca
 • Пичове не знам за вас, ама ако си гледаме само цифричките няма до никъде да я докараме. Просто защото Виваком ни дават едни цифрички и после не си спазват заложените параметри. Е как да им вярвам.
  D_Pasarela
 • стига, бе :) еми, може...нещата се променят, моето мнение не е миродавно като човек, който отдавна не е използвал техните услуги...(yes)
  Reggaeman
 • Аз ползвам мобилен нет на Вива и ти гарантирам, че дори да изчерпиш бързите мегабайти нета си остава в поносими скорости. А за покритието да не говорим има на места с пет къщи едната за тока!:D
  Ванката
 • Междудругото отдавна ми хвалят вивата нетеца конкретно за мобилния, аз съм ползвал такъв на едната карта, но тогава беше зленце.Това, което ми казваш сега звучи доста добре (whistle)
  Reggaeman
 • На 5лв(за целия срок на договора, при мтел е за 3/6) съм 512МБ ако ги минеш скороста пада на 128кб/с не 64кб/с както при другите оператори.
  mensmen
 • Е, аз пак да кажа, че не се оплаквам от мтел и нета им, как при вива ще е по-малка ? Аз такова нещо не знам, я кажи колко по-малка е и какви са цените, тогава :)
  Reggaeman
 • След достигане на трафика на максимално допустима скорост, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 64 Kbps(no) При Вива е по 2:) и месечната такса е по-малка(yes)
  mensmen
 • [Quote]Ох, тези рекламни снимки ме спукват от смях! Дамата с лаптоп на плажа :D Нито от лаптопа ще остане нещо здраво в тоя пясък и горещина, нито дамата струва за каквото и да е щом предпочита лаптоп пред мъжките бански разхождащи се около нея....:X[/Quote] Хахахах, точно и аз това си помислих (yes) :D:D:D
  SwollenMembers
 • Ми то в статията си пише ясно [B]М-Тел Surf NONSTOP[/B]. Ти защо си решил да гледаш в Surf&talk не мога да разбера... http://www.mtel.bg/tableti/mc/plan/ma/index/plan/22
  nmnikolov
 • Какво включва промоцията? В сайта им гледам, че Surf&"talk" е все така смешен и не е променен. САъщо и добавките са си същите май.
  Kaiser Soze
 • Ох, тези рекламни снимки ме спукват от смях! Дамата с лаптоп на плажа :D Нито от лаптопа ще остане нещо здраво в тоя пясък и горещина, нито дамата струва за каквото и да е щом предпочита лаптоп пред мъжките бански разхождащи се около нея....:X
  YZ