По-добра снимка на новото лого на "М-Тел". Премиерата му е на 24 септември (обновена)

По-добра снимка на новото лого на
Преди дни първи публикувахме новината, че "М-Тел" се подготвя за мащабна промяна на корпоративната си идентичност, която вероятно ще разкрие официално на рождения ден на компанията на 15 септември. Снимките обаче не бяха с достатъчно добро качество, а освен това показваха лого, което прозира през предназначените да го скрият ленти. Благодарение на друг участник във форума на Mobile Bulgaria вече имаме ясни и по-качествени снимки на логото и новия слоган, който гласи "Повече за теб".

Какво мислите за промяната?

Ново
От Twitter профила на оператора става ясно, че логото ще бъде представено на 24 септември. Междувременно компанията изпрати съобщение в което посочва, че "промяната е цялостна и включва приемането на нови ценности, нова визия за развитие, ново лого с много по-богата палитра от цветове".

 • Страшно лого, сега остава да започнат да продават прежда и гоблени, или направо да вземат и да отворят кинкалерий вместо магазини за GSM-ми. :D
  nuhi
 • Пак ли новина за логото? Хубаво, видяхме го новото лого (на мен дори ми харесва) , но за пореден път да питам, къде са новите интернет планове, за които се говореше?? Ако ще минат само със смяна на логото - значи са направили едно нищо.
  E34v8
 • Тук май всички сме на едно мнение
  SileS
 • [Quote]Това ли е окончателния модел? Ама сериозно ли? Да им имам и дизайнерите, че тя пералнята ми има подобно лого Woolmark... Пълна простотия, като целия оператор въобще де.:D[/Quote] Все едно ми четеш мислите (yes)
  milen888
 • Това ли е окончателния модел? Ама сериозно ли? Да им имам и дизайнерите, че тя пералнята ми има подобно лого Woolmark... Пълна простотия, като целия оператор въобще де.:D
  Ванката
 • Точно така го чувствам аз и вероятно много други потребители.А това ТЕЛ е толкова ПРИМИТИВНО изписано все едно е опит за краснопис на ученик от начално училище.ОТВРАТ.Ще изчакам да видя какво ще предложат след няколко дни и дано да тушира този ОЧЕВИДЕН провал в промяната на тази част от визията им.
  motofen2
 • Това TEL стои като в небрано лозе(no) Супер малоумно лого!
  titan_t
 • Добре,ще имат ново лого.Но този графичен елемент наподобяващ разтегнато кълбо прежда по НИКАКЪВ НАЧИН не е буква или нещо близко до нея.Следователно се губи М-остава едно ТЕЛ.За бога какво правят тези?!?!?!?!:|:S(woo)(no) П.С.Абсурда е в това,че този елемент не може да наследи предишния логотайп на корпоративната идентичност,нито пък има нещо общо или пък поне да свърже с тяхното занимание-мобилни комуникации.
  motofen2
 • OMG, тая компания целеустремено се спуска надолу по склона с всяка крачка, която прави напоследък. Даже се чудя - кому трябваше да пипа и логото?!? Че не ги харесвам - повече от ясно е... сега обаче започвам да си мисля, че са внедрили някой агент от конкуренцията, който е на достатъчно висока позиция в компанията, а неговото мнение е много важно... целта му обаче е да разбие Мтел на пух и прах, като съдя по настоящите действия идващи от Мобилтел, а това лого е просто върха на сладоледа (woo)
  @PLAYLIFE
 • Защо трябва да е толкова сложно - то са една камара линии, завъртулки, различни нюанси на цветовете... [B]Най-успешните марки в света имат най-простите лога. [/B] Тръгнаха слухове, че Глобул ще се купуват от някакви германци. Всички знаем какъв респект има германската индустрия в България и сега М-тел са се панирали и се чудят как да се задържат по-отгоре като символ на качество и бла-бла. Изборът на това лого според мен е прибързан и изсмукан от пръстите, а приказките за новия облик... същата работа.
  AIWERA
 • "М"като МНОГО ЗЛЕ !!!! (no)
  TTasev
 • "промяната е цялостна и включва приемането на нови ценности Никак не ми се вярва, но ако все пак е така, тогава на никого няма да му пука за безумното лого. Както и обратното - ако няма промяна, едно лого клиенти не печели (Освен евентуално в някой супермаркет, за непознат/нов за теб продукт. Или ако става дума за дрехи и други аксесоари, естествено ;) ), дори да е най-добре измисленото.
  mkpetrov
 • Скоро ми се наложи да потърся добър вариант за тарифен план в Австрия и познайте какво? А1 са най-скъпи, с над 40% над Тмобил и Телефоника. Политиката на хората е да печелят максимално докато могат. Не зная как им върви бизнеса тук, но дано са предприели нещо.
  spe
 • [Quote] Междувременно компанията изпрати съобщение в което посочва, че "промяната е цялостна и включва приемането на нови ценности, нова визия за развитие, ново лого с много по-богата палитра от цветове".[/Quote]
  chilko
 • Чака ли се новото лого да бъде подкрепено от "честни" предложения за клиентите или само се преЕтикираме?
  spe
 • Вълкът козината си мени, но нрава не!
  butch_bs
 • Е никой ли не видя, че логото прилича на две нули подпряни една с друга. Да не би Мтел да стават оператор на верига обществени тоалетни? :D:D:D
  Maxthon
 • Ха-ха,сега ги погледнах-естествено,че са за предпочитане.Предстоящото лого на Мтел е толкова зле,че го класирам на 3-то място :D(woo):X П.С.Намирам също така,че има вид на изработка на някой ентусиазиран млад служител на рекламна и ПР агенция с двама души персонал-собственика-управител и споменатия кадър :D:P
  motofen2
 • Вижте какво излиза като го сложиш в гугъл изображения: https://www.google.bg/search?tbs=sbi:AMhZZitui95Wjm_1XjIr4yP0nUIRAUwtwbZbyBadyCwZ9hQ-ySiWR0fUdifeqEjIQR-UO7aOc1eEgG224xCVTln9QOUvWfXP5xh3Bcv54vzgx-08FzeAWSkKTh7yX1yKckzhVT2pXGpYygPre0_1YplYLym76W4STtQ0Q3f2OuRIHvzStJryIqjz_1ZuucLsX70L_1U5byT2fVdj5gCTMKP82emP31J7Etf5gHFboY-KI6XiWvZQyYAyWj-FLzV-2IoKtXTd6pmt_1RuL5BvM7tlo3QrvSIVd0RGXKyZPiXQ7J_1E_1pGPgj-d0SzYqrNwByyc7zLl1cE1k1gQEENdszt3deYyG8dTuusL_1lQqBd7RxoPASZnTmZs-O-PfyIWnI3zQKZEwrCsE-_1ZvIJlyQyh8Xm26SFj4FOM_1hsZ-BIzhdKC8UJqm4C2EJWcSWIu9QC2Ggz8q9VibK6fKdkPfjJ1TiRiHmg9CznejEqlb_1ZoE35FTR-dkCawfpSsTaEli_1e0Hyi5DR-fJC3u_1W1-3EYdnwCkvOd2sJ8hs94mfXHnLWXP0QVHnpiDTIwwojyKp10nt8ywFYFkiEyZ2VJIC5pL0Fr7bHHtvH6HVEe5o74dpA0ogT3Z1zK7LD7gBhgWYw1JpxE_1q1HeEkNXojofxo2zXjkek1n9wNC8CdDWiLJfY9j5WBSg10-5hK29M5VYxpBAKurtuXna01fqvP1xA-3A7hNTrIowQmen7EQfCIZhSTVnQuwsjLVtPAjUrqyLgxPAbl1A3s4Xthnz0D3IV0tNdzg_1ydos-7jq-NW9XB3mu8X1qLelWud54dJ45TFvmWJI0pgo6vXNQ-zL7DWRhcu6Btx22sQlNLrcBDzAZ6YBJ9WJ_1fA249ljM_1Ja3yFnZ6yOkboAmFBOmM9AgEZJQkayoai3Z-28Al-D8qrWnE-nLqeubHqrTAeDA3T4dgcslor9dYs42hFIPxdyLmgN78yq1SrwXdAGPsAvTLmj8B0105QMFd8YTAAx-s1tVHeNfHrA46SWWfBtAgN41hOFrXav7teQceaXhnP9uFiLab6rX2fXh5sqUca15s6ylUl1-UMG9cQ2SyNzEzG_1GFee5X-CMhRlb0hBF6awW30Df8N4cKkRWwa1FrWRfxqMHprRscuwxaOHeKxR2nEjVCTpRVJvfQ15NkLe_10n24KthXb21CReLdegqPvjRR4O7Q-qEQRuLozSsfAyoqqTbYo8mvBL-XGpMyxh1TqrE0Z2x1UhsDNwjILYFrL38_1PKfOFzHZIPKUUOOpmSmTf-1UgXF3jYJ0WG-hebajdX0aAww&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&hl=bg&client=firefox-a&hs=KKD&sa=X&rls=org.mozilla:bg:official&biw=1024&bih=606
  Jivko21
 • Да не би обърнатата запетая на водафон и плужека на мовистар да са по красиви.Като свикнете няма да ви прави впечатление.
  zxn