Нови пакети VIVACOM DUO с фиксиран телефон

Нови пакети VIVACOM DUO с фиксиран телефон
От днес VIVACOM започва да предлага три нови двойни пакета с фиксирана услуга - в комбинация с интернет, с телевизия и с мобилна връзка. За старта на новите пакетни решения телекомът предоставя специални условия, които спестяват на потребителите 50% от месечните такси през първата четвърт от договора. И при трите нови двойни комбинации абонатите на телекома получават практически неограничени разговори с фиксираната мрежа на VIVACOM, 0 ст. на минута за разговори с мобилната мрежа на оператора и 30 минути към останалите мобилни и фиксирани оператори и към I международна зона.

Срещу промо цена от 12,90 лв. на месец с DUO: FIX+Net освен фиксираната услуга клиентите получават интернет със скорост до 10 Mbps, безплатен Wi-Fi модем и антивирусна защита за компютър - NOD 32. VIVACOM DUO: FIX+TV е комбинация от над 40 телевизионни канала и фиксиран телефон на цена от 10.90 лв. на месец. В телевизионния пакет е предвидено и оборудване без допълнително заплащане. При VIVACOM DUO: FIX+Mobi, отново на промо цена от 10,90 лв. на месец, към фиксираната услуга се добавя и мобилна връзка с включени три часа време за разговори: 60 минути за разговори в мобилната мрежа на VIVACOM, 90 минути към всички фиксирани мрежи, както и 30 минути към всички останали мобилни оператори.

Допълнително могат да бъдат добавени неограничени разговори в мобилната мрежа на VIVACOM и неограничени разговори към един фиксиран номер по избор от мрежата на оператора с добавката +VIVA Minutes, допълнителни минути за разговори към други фиксирани, всички мобилни и I международна зона с +BG60, или 30 допълнителни телевизионни канала с +TV. Промоционалната оферта е валидна до средата на август за всички клиенти на новите двойни пакетни услуги на VIVACOM, както и за тези, които искат да променят някоя от самостоятелните си услуги към пакетна.