Новите абонати на VIVACOM с безплатни разговори с любим номер

Новите абонати на VIVACOM с безплатни разговори с любим номер
Всички нови или желаещи да пренесат номера си клиенти в мобилната мрежа на VIVACOM ще получат безплатни неограничени разговори с един избран номер за целия срок на договора. Това става с една от всички добавки - +Group1, които телекомът предлага като възможности за персонализиране на основния мобилен план на потребителя. Специалната оферта е валидна до края на май.

В допълнение, новите клиенти на телекома могат да тестват безплатно и някои от най-популярните екстри на телекома за период от един или три месеца в зависимост от продължителността на договора на основната им тарифа. Пробният срок позволява на клиента да ползва без допълнителни разходи и ангажименти добавката +DATA Unlimited, която осигурява неограничен мобилен интернет до 1500 MB на максимална скорост, +Group за безплатни разговори с до пет номера и +SMS и +VIVA за изпращане на текстови съобщения и разговори в мрежата на оператора на цена от 1 стотинка.

Посочените пакети ще могат да се заявяват на принципа "опитваш и купуваш" от 3 май до 30 юни 2012 г. Ако са доволни от предоставената им услуга, потребителите ще могат да продължат да я използват толкова дълго, колкото сами преценят. Ако не харесат параметрите й, ще могат да се откажат от нея на кратък номер 123 без никакви дължими суми.

 • Е, не виждам нищо учудващо. Избрах си подходящ план, който да ми задоволява потребностите и не виждам нищо чудно в това. Ползвам и другите оператори, повече служебно, но за лично ползване Виваком най ми е подходящ засега. (yes)
  komat
 • Ти?! (woo)(yes)(beer)
  Sage
 • Аз пък отскоро ползвам услугите на Виваком и съм много доволен. (beer)(beer)(beer) Шарен свят. Хора всякакви. (yes)
  komat
 • "от трън на глог,та по висок":D:D:D:D
  rado243
 • Вече се радвам че се отказах от услугите на Вива :D(beer)(beer)(beer)(beer) Какво по-хубаво от това ;)(yes)
  Capo_69
 • [Quote]A настоящите? Кучета ги яли... (no)[/Quote] Не бих казал: [i][B]Половин година безплатно ползване на най-търсените добавки на оператора, без обвързване с договор, получава всеки лоялен клиент на VIVACOM. Екстрите осигуряват на потребителите допълнителен интернет трафик на максимална скорост (+Data Unlimited S/M), SMS-и и разговори в мобилната мрежа на оператора на преференциална цена от 1 ст. (+SMS и +VIVA), както и свободни разговори с 1 до 5 номера от мрежата на оператора (+Group). Ако клиентите имат вече активирана такава екстра, отстъпката им се начислява директно върху настоящата добавка, която ползват, без да е необходима повторна активация. Условието е да пожелаят да подновят договора си за мобилна услуга. Всеки пакет с включена мобилна услуга осигурява 50% отстъпка от месечната цена на добавката +VIVA Minutes за целия срок на договора, ако потребителят реши да я включи в абонамента си и да си осигури неограничени разговори в мобилната мрежа на VIVACOM, както и към един фиксиран номер по избор от мрежата на оператора. При нова активация на VIVACOM Net City лоялните клиенти получават една трета отстъпка от цената на месец за целия срок на договора.[/B][/i] Нека съм необективен...
  Spiderman_ot_selo
 • На Вива им стана навик да произвеждат "новини" с подобни промоции... @[B]Nikotin666[/B], любимият номер при М-Тел не е "от години", и е само за някои планове. Иначе Виваком отдавна имат нужда да си освежат [B]+Group[/B] пакетите
  Sage
 • Виваком дават промоционално нещо което в Мтел е безплатно от години.... егати и евтиния оператор
  Nikotin666