Office 1 Superstore и Promate Technologies в ново ексклузивно партньорство

Office 1 Superstore и Promate Technologies в ново ексклузивно партньорство
Office 1 Superstore стартира ексклузивно партньорство с най-големия производител на лайфстайл аксесоари и високотехнологични джаджи в света - Promate Technologies. Пилотно повече от 100 артикула ще се предлагат в три от най-големите магазини на веригата Office 1 Superstore в София и Варна, както и на клиентите на онлайн магазина на компанията www.office1.bg, на който те могат да направят своите поръчки онлайн от цялата страна.

Можете да посетите един от трите магазина на адрес:
• София, кв. Лозенец, бул. "Джеймс Баучер" № 51
• София, бул. "Цариградско шосе" № 139
• Варна, ул. "Владислав Варненчик" № 82

Новите лайфстайл продукти от Promate включват оригинални аксесоари за смартфони като Apple iPhone 4s, iPhone 5, Samsung Galaxy S III, Galaxy Note и Blackberry, както и за таблети като Apple iPad 2, iPad 3 и Samsung Galaxy Tab 2. Всеки клиент може да избере за своя телефон или таблет измежду голямо разнообразие от калъфи, защитни фолиа за екрани, докинг станции, слушалки, безжични колонки, зарядни устройства, соларни и обикновени батерии, стойки, кабели и други. Гамата продукти включва още и аксесоари за кола като FM предаватели, Bluetooth слушалки за безопасно шофиране и автомобилни зарядни.

След Нова година всички продукти с марката Promate ще могат да бъдат закупени в цялата верига магазини Office 1 Superstore в страната. Promate Technologies се отличават с А+ качество, иновативен дизайн и стилни опаковки. В световен мащаб компанията партнира с едни от най-големите международни вериги като Wallmart, Best Buy и Amazon.

Новите лайфстайл продукти от Promate можете да откриете в уебсайта на Office 1 Superstore:
https://www.office1.bg/upload_marketing/campaigns/2012_December_Promate/.

 • Аз от Офис 1 и кламерче не бих си купил, да не говорим за скъп аксесоар.
  a3tyka
 • [Quote]Цените са УАУ (woo)[/Quote] Това е щото предлагата "лайфстайл" продукти :D
  Parmenion
 • PROMATE SNUGMATE M ВОДОУСТОЙЧИВ КАЛЪФ ЗA IPAD 2 84 лв :) аз не вярвам някой да реши да плува с него:D
  AntonV70
 • Освен че са скъпи (no) и нищо не ми хвана окото. Не че има iPhone или iPad не съм ги разглеждал супер подробно. Но на пръв поглед нищо особено скъпи аксесоари за хора с много излишни пари.
  AntonV70