Появиха се още рендъри и характеристики на Motorola Moto G8 Power Lite

Появиха се още рендъри и характеристики на Motorola Moto G8 Power Lite

След новото си попълнение в серията Moto e, Motorola се готви да представи още един модел в актуалната линия Moto G8 – G8 Power Lite. За неговото съществуване научихме още в началото на месеца, когато се появиха и първите рендъри на устройството, както и част от характеристиките му.

Сега благодарение на нова информация от италианското издание HD Blog получаваме достъп до още рендъри на смартфона, този път в син цвят, както и до други данни, свързани с него. Според изданието телефонът ще бъде пуснат в продажба през следващия месец с цена от 189.99 евро.

По подобие на Moto G8 Power моделът ще предложи батерия с голям капацитет от 5000 mAh, но с технология за зареждане при 10W. Основната му камера ще е тройна и най-вероятно ще включва 16MP, 8MP и 8MP/2MP сензори. Дисплеят ще е с диагонал 6.5 инча, резолюция 720 x 1600 пиксела и капковиден прорез за селфи камерата.

Една от другите съществени разлики ще е използването на чипсет MediaTek Helio P35, който ще е в комбинация с 4GB RAM и 64GB памет за файлове. Налична ще е и NFC свързаност.

Източник: HD Blog