Предплатените карти “Прима” вече включват национални разговори

Предплатените карти “Прима” вече включват национални разговори

“Мтел” анонсира, че към предплатените карти “Прима” за първи път ще предложи включени разговори с всички национални мрежи. В допълнение всички, които активират “Универсална Прима” от 1 септември, ще получат 100 минути за разговори в национални мрежи и още толкова с абонати на “Мтел” плюс 1000 MB мобилен интернет. Включените минути и пренос на данни важи 15 дни след активирането на картата.

Цената на базовия стартов пакет е 6 лева, като заредената сума, която може да се ползва, е 1 лев и е валидна в рамките на 90 дни. Налични са и допълнителни бонуси при презареждане, които зависят от заредената сума. Ако тя е 6-9 лева, се получават допълнителни 100 минути за разговори към мрежата на “Мтел”, още 50 минути за национални разговори и 500 MB интернет. При презареждане на картата с над 10 лева допълнителните разговори са 200 минути към мрежата на “Мтел” и 100 минути към национални мрежи, а освен това има и 1000 MB данни.

Бонусите са валидни 15 дни след зареждането на картата и за ползването им се удържа такса от 5 лв. Всички настоящи клиенти на “Прима” с универсален тарифен план също могат да се възползват от новия допълнителен план – срещу 5,99 лева те ще получат 100 минути за национални разговори, 100 минути към мрежата на компанията и 1000 MB мобилен интернет.

Пълните условия са в сайта на "Мтел".

  • Този пакет от 6 лева за 100 мин. към всички и 1000 МБ е промо от няколко месеца. :) Новото е , че активират задължително с минаването към Универсална Прима. не мисля , че ще има някакъв сериозен ефект. предпланените никога не са били приоритет на МТел. Отчитане на активност. :)
    Swabhav
  • Да , вчера се учудих , че ми удържаха 2.50 за да ми дадат 100 безплатни минути към Мтел , но ми дадоха и 1.30 бонус като презаредих 6 лв . Та сега имам 4,70 . Абе голяма врътка няма що ! Как да ги деактивирам тези 2,50 , щото явно ще ми вземат и другия месец ... ползваш не ползваш .... :|
    kan4oto72
  • Взема се по 5 лв при всяко презареждане. Лошото е, че повечето няма да знаят и ще изпищят, както стана миналата година с тея 2,50
    Apple_fan