Премиерата на Samsung Galaxy S10 ще е през януари, твърди слух

Премиерата на Samsung Galaxy S10 ще е през януари, твърди слух

Догодина очакваме юбилейното десето устройство в серията Galaxy S на Samsung и не е изключено то да бъде представено още през януари или почти два месеца по-рано спрямо Galaxy S9. Информацията идва от корейското издание The Bell, което твърди, че премиерата ще бъде в рамките на изложението CES, а компанията ще започне да поръчва необходимите компоненти още през октомври.

За това изтегляне на анонса може би има основателна причина – твърди се, че този ход е свързан с желанието на компанията да представи смартфон със сгъваем дисплей, което ще стане по време на мобилния конгрес през февруари. По този начин корейците искат да оставят достатъчно време между двете премиери, за да не се загуби съответният ефект. Според информaцията Samsung е поръчала на доставчиците да започнат да осигуряват компоненти за модела със сгъваем дисплей през ноември.

Kакто вече писахме, той ще бъде произведен в ограничен тираж и ще служи за тестване на потребителските нагласи. Що се отнася до Galaxy S10, говори се, че той се разработва под кодовото име Beyond. Вече се появиха слухове, че Galaxy S10 и S10+ отново ще предложат дисплеи с диагонал 5.8” и 6.3”, но в тях най-вероятно ще е вграден сензор за отпечатъци. Има вероятност в телефоните да бъде добавена и 3D камера за лицево разпознаване.

Източник: SamMobile