Премиерата на Samsung Galaxy S8 може да е в Ню Йорк през април

От Корея продължават да се промъкват детайли около плановете на Samsung за следващия й флагман, който очакваме в началото на следващата година. Нова информация от участници в провелата се тези дни среща за глобалната стратегия на компанията разкрива, че Samsung може да реши да представи Galaxy S8 през април на специално събитие в Ню Йорк, вместо в Барселона в края на февруари, както се смяташе досега. Вече се появиха слухове, че пазарната премиера на устройството ще е през април, така че има логика корейците да забавят премиерата, за да могат да започнат продажбите веднага след нея.

Заедно с това отново се твърди, че разследването на причините за прегряването на някои бройки от Galaxy Note7 е приключило. Резултатите от него би трябвало да бъдат обявени в началото на следващата година след консултации с външни агенции и изпълнение на стратегия за връщане на потребителското доверие преди представянето на новия флагман. Шефовете на мобилния бизнес отново са изтъкнали значението на Galaxy S8 и колко е важно моделът да има пазарен успех.

Междувременно може би е време да се подготвим психологически за по-висока начална цена на устройството. Анализатори на Goldman Sachs прогнозират, че цената на компонентите за телефона ще бъде с 15-20% по-висока в сравнение с тази на Galaxy S7, което може да доведе и до увеличение на крайната цена на смартфона. Компанията отново посочва, че Samsung се кани да добави нов виртуален асистент с изкуствен интелект, но за това се говори от известно време и особено след закупуването на Viv, която стои зад Siri на Apple.

Източник: Naver, SamMobile

 • [Quote]board: Между другото няма нито един телефон от S серията до сега обявен април.[/Quote] Никъде не съм казал, че е бил обявен през април, а че спазват срока в периода фервуари - април , т.е. обявяването и започването му в продажба, ако си разбрал нещо друго погрешно. [Quote]098765432: Ако айфоня ти не се появи в магазина до 15-ти септември ти ще се обесиш от мъка почвам вече да се моля юбилейната ябълка да се забави до 10-ти октомври [/Quote] А ти ще се гръмнеш с Note 7 от мъка да чакаш S8. Грам не ме вълнува нито кога ще се появи, нито колко време ще се забави. Аз не си сменям телефоните като носни кърпи и грам не ме вълнува "модата" да сменяш всяка година телефона с нов.
  centur
 • [Quote]Все едно да ми кажат, че следващия iPhone ще бъде обявен в края на септември или началото на октомври, което НЕ е новина.[/Quote] Вярваш ли си на лайната които ръсиш? Ако айфоня ти не се появи в магазина до 15-ти септември ти ще се обесиш от мъка, а и поне още 5 милиона олигофрена като теб ще пукнат- почвам вече да се моля юбилейната ябълка да се забави до 10-ти октомври и да се отърве света поне от част от малоумниците...
  098765432
 • Естествено, че за който само си чеше езика в темата, тази информация няма никакво значение. Каквото и когато да обявят Самсунг ти все ще си ползваш айфон. Но представи си, че за хората които имат потенциален интерес да си закупят телефона, има значение дали ще бъде обявен февруари или април. Между другото няма нито един телефон от S серията до сега обявен април.
  board
 • 1 - 2 седмици или месец по-късно каква "новина" е? Новина щеше да е, ако беше май-юни или юли-август, но винаги в периода февруари - април са ги обявявали и няма нищо ново в това.
  centur
 • Еми естествено, че ако айфона бъде обявен октомври, това ще е новина, след като последните години го обявяват септември и това би било закъснение от графика. При S серията е същото, миналата година S7 беше обявен на 21 февруари, S6 - 1 март, S5 - 24 февруари.... разбираш обявяване април се явява късно.
  board
 • Че до сега винаги са спазвали срока около февруари - април. Все едно да ми кажат, че следващия iPhone ще бъде обявен в края на септември или началото на октомври, което НЕ е новина.
  centur
 • [Quote]ЕВРИКА Голяма новина Като всяка година , март или април. [/Quote] Еми не точно, примено минала година го обявиха февруари. И като цяло и тази година се очакваше пак да е така, така че обявяване през април си е новина малко или много.
  board
 • Какво ли няма да измислят да [B]НИ ПРЕДУПРЕДЯТ[/B] че цените ще са по-високи. Да не се окаже,че ще си го пазят по рафтовете:P Конкуренцията не спи. Вместо да редуцират цените за много милиони бройки. [B]Алчността няма граници[/B]
  geleto_
 • От толкова новини цял ден, този сайт избира най-глупавите в 99% от постовете... Едно и също. Може да е премиерата на (еди коя си дата), Според слухове няма да има достатъчно части за производството на (еди кой си модел)... Сайт с такъв потенциал, но явно ЕДИНИЯ редактор има лош вкус от към новини.
  sladyrko