С тази услуга интерактивната ТВ на VIVACOM ще е навсякъде с вас

С тази услуга интерактивната ТВ на VIVACOM ще е навсякъде с вас

Сезонът на пътуванията настъпи, така че сигурно много от нас ще се възползват от тази възможност след отпадането на извънредното положение. Ако планирате пътуване в България и не искате да се разделяте със своята интерактивна телевизия от VIVACOM, вече можете да я вземете с вас.

Това е възможно чрез новата услуга IPTV мобилност (IPTV Mobility), която позволява на настоящи клиенти на IPTV да гледат любимите си предавания и филми навсякъде в страната, като вземат със себе си своя приемник. Единственото условие е да имат достъп до фиксиран интернет, който не е задължително да е от VIVACOM.

Услугата е на цена 4.99 лева на месец (може да се активира за планове TV L+, TV 2L+ и TV XL+) и дава достъп до над 90 канала и интерактивни функции като гледане на минали предавания, спиране на пауза и превъртане. Ползването на услугата е безсрочно и може да се пуска и спира по всяко време с обаждане на 123 или в магазин на VIVACOM.

  • това си е баси наглостта. не стига че сам си осигуряваш интернет преноса ами ще им плащаш за да ти отключат акаунта към други доставчици. сега остава някой да каже че това все пак няма да им е само локален трафик тогава. да няма да е ама колко често ще го ползваш.
    nomercy
  • Съвсем наскоро и А1 бяха пуснали такава услуга, но таксата беше 9,90 лв и като гледам вече не се предлага. Да видим дали опитът на Виваком ще е по-успешен, все пак и таксата е 4,90 лв
    Apple_fan