Samsung добавя нови функционалности към предходните си флагмани

Samsung добавя нови функционалности към предходните си флагмани

Samsung обяви, че новата версия на графичния потребителски интерфейс One UI 3.1 ще достигне и до някои по-стари устройства. Припомняме, че базираният на Android 11 интерфейс дебютира със серията смартфони Galaxy S21.

Сега от компанията съобщават, че той ще бъде наличен за сериите Galaxy S20, Note20, Z Fold2 и Z Flip. По този начин част от новостите ще се появят и за тези модели, като процесът по актуализация вече е започнал. Разбира се той ще е поетапен и може да отнеме известно време докато достигне и до вас.

Сред новостите, които ще достигнат до по-старите модели са подобреният режим за снимане Single Take за избор на най-добрия кадър от кратък запис, опция за изтриване на обекти от снимка, запис с няколко микрофона и т.н. С обновлението ще е налична и функционалността Private Share за споделяне на файлове с временен достъп.

Друга новост е Eye Comfort Shield, с която динамично се настройват нивата на синята светлина, а в Quick Settings са вградени бутони за управление на уреди от умния дом. Интересно е да отбележим, че някои устройства вече получиха обновлението, а това са Galaxy Tab S7 и S7+, както и Galaxy S20 FE, но за него то беше изтеглено заради проблеми.

Източник: Samsung

Вземи Samsung Galaxy S20, 128GB + 8GB RAM  от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.