Samsung Galaxy Note10 вече получава стабилната версия на Android 10 в Германия

Samsung Galaxy Note10 вече получава стабилната версия на Android 10 в Германия

Няколко седмици след като Samsung започна процеса по обновление на серията Galaxy S10 до стабилната версия на базирания на Android 10 интерфейс One UI 2.0,  компанията стартира и актуализацията на серия Galaxy Note10. Стабилната версия на софтуера вече е достъпна за потребителите в Германия, които са част от бета програмата за тестване на софтуера, а информацията за това идва от Sammobile.

Системният софтуер с версия N97*FXXU1BSL7 е с големина 144MB и включва още поправките за сигурността на Android за декември. Ако и вие сте сред участниците в бета програмата, най-вероятно скоро също ще се сдобиете със стабилната версия на софтуера. За всички останали изглежда чакането ще е по-дълго.

Източник: Sammobile

 • От днес вече е наличен и за България.
  iWolff
 • Android 10 за THL CSC излезе и мога да кажа, че ми харесва :)
  Най-после работещ VoWiFi за Виваком (услугата трябва да активирате на друг поддържан от Виваком телефон).
  Вградения запис на разговори също продължава да си работи (без през VoWiFi).
  Чо :)
 • Коледен подарък за притежателите на смартфона 😉
  Боби13
 • От днес всички потребители на модела в Германия получават актуализацията до Андроид 10. Съдейки по това кога S10 получи актуализацията в Германия и след това в България, може да се каже, че до 10 дни ще бъде начична и тук.
  iWolff
 • "... вече е достъпна за потребителите в Германия, които са част от бета програмата" - за всички останали към април месец
  Kuzmanow