Смяната на дисплея на Galaxy S10 няма да е никак евтина

Смяната на дисплея на Galaxy S10 няма да е никак евтина

Samsung публикуваха цените за подмяна на дисплеите на новите си флагмани от серията Galaxy S10. Обявените суми са за Тайван, но на другите пазари цените ще са подобни. Напълно според очакванията подмяната на счупен или повреден панел няма да е никак евтина за потребителите. При най-скъпия модел Galaxy S10+ цената е 230 долара, при стандартния S10 подмяната струва 209 долара, а при най-евтиното издание S10e новият екран излиза 173 долара. Естествено в случая трябва да се има предвид, че става дума за цени на извънгаранционни ремонти, а основната причина за по-високите цени спрямо миналогодишните модели и Galaxy Note9 е в използването на по-скъпи панели с Dynamic AMOLED технология.

Източник: SamMobile

Препоръчани оферти

 • Да, също така пише, че тази цена е по-висока от предходните модели.
  muamamu1
 • И аз така мислех, но на няколко места вече чета обратното. Даже в друг български форум имаше един колега, който беше пратил запитване до българския сервиз колко е цената на дисплея на S10+ и му бяха отговорили нещо от типа на 480 лв.
  От линка по-горе на muamamu1 се вижда, че и в Австралия цената е 320AUD, което е под 400 лв. в левове.
  iWolff
 • Няма как замяната на дисплея при S10/10+ да е по-евтина от предходните модели.
  Ванката
 • https://www.gsmarena.com/screen_repairs_for_the_galaxy_s10_are_the_most_expensive_in_samsungs_lineup-news-36095.php Тук пише друго?
  muamamu1
 • В интерес на истината цените са по-ниски от тези на S8 plus/S9 plus/Note 8 и Note 9. Там смяната на дисплей беше около 600 лв., тук е под 500 като сметнем, че цените в долари на извъневропейските пазари се раеняват на същата стойност в евро тук.
  iWolff