Специален сайт ни подготвя за следващия Samsung Galaxy

Специален сайт ни подготвя за следващия Samsung Galaxy
След като изпрати покана за събитието си на 3 май в Лондон, на което Samsung обеща да ни запознае със следващия представител на серията Galaxy, компанията продължава да разпалва интереса към устройството, което очакваме да бъде наследник на хитовия Galaxy S II. В корпоративния профил в Twitter се появи съобщението Destination: tgeltaayehxnx, което на практика насочва към сайта tgeltaayehxnx.com . В него може да бъде открит часовник, отброяващ времето до 14 часа в понеделник, когато очакваме да бъде споделена повече информация за мистериозното устройство. Думата tgeltaayehxnx е анаграма на думите the next galaxy, страницата е озаглавена A Whole New Universe, а в описанието може да бъде прочетено Discover how Samsung is about to challenge the way you view the GALAXY once more. Най-вероятно по-късно ще бъде активиран и сайтът thenextgalaxy.com - сега защитен с парола.

Засега все още не знаем какво ще бъде официалното име на смартфона, но съвсем скоро ще научим това. В интерес на истината името Galaxy Next звучи съвсем подходящо. Реалните технически характеристики на джаджата също са неизвестни, но най-вероятно ще има четириядрен процесор и ще използва Super AMOLED дисплей с резолюция 720р. През последните няколко месеца слуховете около смартфона достигнаха нива, каквито обикновено свързваме с iPhone, а това показва и колко високи са потребителските очаквания.

http://www.tgeltaayehxnx.com

Препоръчани оферти

  • Мда, все повече копират и те, и останалите, без да правят сметка, че не всички да си делят един и същ тип клиенти, а останалите да са пренебрегнати - рано или късно ще го усетят. :) Една Епъл е достатъчна, за повече едва ли има място. Май овцете в рекламата не са само купуващите други марки.;)
    mkpetrov
  • За съжаление копират поведението на Епъл, и много вероятно това ще им изиграе лоша шега. Много шум => прекалено големи очаквания.
    fintaraBG
  • Тия па вече си поверваха. Все едно летяща чиния ще ми представят, ане некакъв бъгав телефон (no)
    denon