Спортните канали Mtel Sport 2 и EDGEsport са достъпни от днес

От 1 март започват работа два нови спортни канала в портфолиото на “Мтел”. Подобно на представения през януари Mtel Sport 1 и новите Mtel Sport 2 и EDGEsport ще се излъчват безплатно до края месеца за всички абонати на телевизия от “Мтел” и blizoo. Mtel Sport 2 ще бъде с фокус бойни спортове, лека атлетика, волейбол и хокей на лед. EDGEsport ще бъде насочен към феновете на екстремните спортове, предавайки на живо състезания по ски и сноуборд, мотокрос, рали крос, BMX суперкрос, сърф, скейтборд и други. След изтичането на безплатния тестов период новите спортни канали ще са достъпни на преференциална цена от 1,99 лева на месец. След 1 април цената за абонамент за трите канала е 2,99 лева на месец при двугодишен абонамент или 5,99 лева на месец при безсрочен.

 • Аз ползвам мобилен номер и интернет, без телевизия. Не знам дали може само към мобилен номер. Със сигурност можеш да гледаш на компютър и на таблет. Общо можеш да регистрираш до пет устройства, на които да гледаш. Предполагам, че можеш да гледаш и през мобилното приложение а друг телефон. Препоръчвам ти твоя приятел да пише на имейла на съпорта, там е най-сигурно, че ще ти отговорят вярно.
  jjf
 • А точно този пакет Mtel now mini за 2,99 лв. може ли да се върже към мобилен номер без абоната да има тв и нет от мтел И на тази цена ли ще бъде Трябва ми да ползвам мобилното им приложение само. да плащам 3лв на познат, който има само моб.тел към тях
  rumbo
 • За тези които се интересуват, абонирах се за Mtel now mini за 2,99 лв. Няма договор, който да те обвързва и можеш да се откажеш по всяко време от услугата без неустойка, а след това отново може да се включиш, ако желаеш. Специално този пакет може да се активира единствено в офис, но не и онлайн. Вероятно и за деактивирането му важи същото, което е малко неудобно. Качеството на картината за гледане от компютър е доста задоволително, макар да не е HD.
  jjf
 • Благодаря ти! Явно ще трябва да отида при моята близка в Мтел и там да поговоря на място кое как е, за да не осъмна с някоя добра сметка и абонамент за две години. :D
  algor
 • Можеш и ако си абонат само на мобилна услуга. В този случай цената е 9.98лв на месец, пакета 35+. Аз първоначално го пуснах така да гледам тениса. Сега си направих нова регистрация с телевизията на един приятел, който преподписваше. Като цяло от последната информация която получих от мтел, с домашен интернет трябва да можеш да активираш пакета 25+ за 2.99лв на месец. Но не гарантирам, защото много глупости ми наговориха от кол центъра на Мтел, голяма драма беше, но на практика пускането става с регистрация на сайта. mtelnow.bg
  board
 • Благодаря ти! Значи трябва да съм абонат с мобилна услуга и стационарен интернет (двете заедно) и само тогава мога да бъда абонат, така ли? Аз поне така го разбирам - или да съм абонат на ТВ или на мобилна услуга с домашен интернет.
  algor
 • Ето най-накратко и разбираемо...поне за мен.
  iWolff
 • Ако обичаш, можеш ли вкратце да ми кажеш ако се регистрирам в сайта на Mtel Now какво ще ми се начислява като такси и от кога? Толкова подвеждаща е информацията в сайта, че нямам думи. Колкото и внимателно да чета нещата не ми става ясно с регистрацията какви са тези ТВ, които ми се активират с такси между 6 и 26 лева или стационарен интернет... Иначе аз имам само мобилен номер към Мтел, а домашния интернет пак е техен, но на името на жена ми. Благодаря ти предварително!
  algor
 • Нищо чудно от есента Висшата лига на Англия да се излъчва по Mtel Sport 1 и 2. Все пак те държат правата на Премиер лийг.
  petar84
 • Не знам, при мен са подредени така: 009 - Mtel Sport 1 HD 010 - Mtel Sport 2 HD 011 - Mtel Promo 033 - EDGE Sport HD 037 - Soon Не са лоши каналите и май ще си ги оставя.
  Ванката
 • Аз нямам телевизия от тях, ползвам само Mtel Now приложението и се появиха там.
  board
 • 167
  ceco2004