Това ли e Samsung Galaxy S III?

Това ли e Samsung Galaxy S III?
До официалното представяне на Samsung Galaxy S III има почти две седмици и както е тръгнало, дотогава всеки ден ще се натъкваме на нови слухове и информация за устройството. Този път става дума за видео от виетнамския сайт Tinhte, което показва в действие модел с номер GT-I9300 - предполага се, че така ще се казва и наследникът на Galaxy S II. Според информацията, съпътстваща клипа, устройството има 4.5" дисплей с резолюция 720 x 1184 пиксела (това прави пикселна гъстота от 320 DPI), използва Android 4.0 и се задвижва от четириядрен процесор с работна честота 1.4 GHz. Споменават се още 1GB RAM памет, 8МР камера и 16GB вградена памет, която може да се увеличи чрез microSD карта. Сайтът твърди, че телефонът има батерия с капацитет 2050 mAh и разполага с NFC възможности.

От снимките не става ясно дали корпуса на телефона е с керамично покритие, както твърдяха последните слухове. От друга страна не е изключено това също да е едно от тестовите устройства със замаскиран външен вид.

http://www.tinhte.vn/threads/1213442/

Ново
Междувременно видеото беше изтрито, а страницата в сайта - скрита. Все пак преди това успяхме да запазим снимките на телефона, които може да видите по-долу, а във Flickr може да откриете два кадъра, заснети с устройството. В Picasa има още тестови снимки, а открихме и друго копие на видеото.

Препоръчани оферти

 • Е как. Като са ти орязани дузина функции :), които при Андроид ОС са out of the box и стават лесно. Нямам нито един уиджет м/у другото. Пък и разнообразието е огромно - сега съм от няколко месеца с CMod9, който направо кърти за СГС (нормално, все пак ползват доста от Нексус С), ако ми омръзне ще си сложа набързо сток 2.3.6. Няма значение, който каквато ОС иска да ползва, [u]и двете са достатъчно добри и имат какво да предложат.[/u] М/у другото чистият 4.0 е страхотна ОС и смея да твърдя, че точно със сандвича Гугъл направиха огромна крачка. Сега последната версия 4.0.4 е върха. А като се сетя колко зле беше първата 4.0.1
  E34v8
 • Тази дума е изпозлвана често, но никой така и не успява да я дефинира в user experience.
  keyone
 • Свободата, лично мен. с iOS се чувствам много ограничен откъм действия, пак лично мои впечатления... ;) По темата - от толкова много слухове вече стана безинтересно. Да идва по-бързо датата на анонс...
  fintaraBG
 • Не, но аз лично съм разочарован от Андроид. Има много работа по тази ОС, а и дори не осъзнавам какво толкова ви влече в нея, ако изключим widget-ите.
  keyone
 • Първо не го бавят - всяка година си представят флагмана по това време. Как го бавят? Другите ги представиха едва преди месец. И второ как да не ги превъзхожда? С 32nm quad Exynos и HD rgb OLED е с класи над останалите. А това е тестов юнит, не е реалното устройство.
  E34v8
 • това е най голямата измислица...
  Beчния
 • Ще бъда много разочарован ако това е телефонът наследник на SGS2. Дори и ако се абстрахираме от външният му вид пак не отговаря на очакванията. Няма оправдание да бавиш толкова много време пускането на пазара ако продукта ти не превъзхожда това което конкурентите ти прелагат от месеци... Дано да видим нещо повече!
  gulliverbg
 • Колко иронично - зареждат го с ББ зарядно. (woo)
  TheNextOne