Дигиталното образование става още по-достъпно

Дигиталното образование става още по-достъпно

Учебната година стартира преди броени дни, а училищата се изпълниха с хиляди деца и младежи, готови да получат нови и интересни знания. За щастие, благодарение на новите технологии ученето може да бъде още по-забавно и достъпно навсякъде, стига на разположение да има просто връзка с интернет. За това се грижи платформата Уча.се, която съдържа видео уроци и тестове по всички предмети от 1. до 12. клас, които са представени на интересен и разбираем език.

Със сигурност сте чували за сайта Уча.се и вероятно сте го използвали, а ако не сте последната кампания на VIVACOM осигурява основателна причина да го изпробвате. В нея можете да вземете таблет по избор от портфолиото на компанията и тарифен план за данни i-Traffic XL+ с 30 000 МВ интернет на максимална скорост, а като бонус ще получите и 6 месеца безплатен достъп до съдържанието на образователната платформа. Това ви спестява 99 лева, които можете да използвате за нещо друго.

Вече многократно сме писали за стратегията на VIVACOM за дигитализация на образованието и ползване на нови технологии в клас, така че инициативата не ни изненадва. Уча.се се предлага точната комбинация от полезно и увлекателно образователно съдържание, което да допадне на учениците и да им помогне в учебния процес, а освен това са налични и различни игрови елементи, които допълнително стимулират ползването на платформата. През сайта, който може да се ползва през компютър, телефон или таблет, са достъпни над 15 000 видео урока и тестове за проверка на знанията, включително за подготовка за матури и изпити, има и възможност за връзка с учителите.

Родителите могат да избират между много предложения. Huawei MediaPad T5 например има 10.1" Full HD дисплей, бърз чипсет Kirin 659 и 16GB разширяема памет, а цената му с въпросния план е 9.98 лв. на месец. Почитателите на Samsung могат да се спрат на Galaxy Tab A 10.1 2019, който също има 10.1" Full HD дисплей, а освен това предлага чипсет Exynos 7904, 32GB разширяема памет, два говорителя с технология Dolby Atmos и голяма батерия. Цената му е 10.98 лв. на месец с план i-Traffic XL+. Изгодно предложение е и Lenovo Tab 7 Essential със 7" HD дисплей и 16GB памет, който струва само 1 лев в брой със същия план.

Оферти на деня