VIVACOM намалява цените за мобилен интернет за целия срок на договора

VIVACOM намалява цените за мобилен интернет за целия срок на договора
От 1 август тарифната линия VIVACOM Traffic Unlimited вече ще осигурява между 2,5 и 15 GB на максимална скорост за двойно по-ниска месечна такса. Офертата важи за целия срок на договора и с нея например за 10 лв. месечно потребителят получава 2,5 GB на максимална скорост, а срещу 20 лв. на месец ще получи 15 GB на максимална скорост. VIVACOM посочва, че предложението е следствие от увеличеното търсене на мобилен интернет - за първите шест месеца на 2012 г. потребителите на мобилни данни са с близо 150% повече спрямо първата половина на миналата година. По-ниските цени на пакетите за мобилен интернет са валидни до 15 септември 2012 г. както за нови, така и за настоящи клиенти на телекома.

 • mod edit: Форума не е място за обяви. vladovn
  Allf81
 • [Quote]Искам да се извиня понеже сега си прегледах договора и наистина е за 24-месеца[/Quote] А пише ли черно на бяло, че таксата от 10 лв./месец е за всичките 24 месеца? Споменават ли нещо за минимален срок на договора?
  Luke_Netwalker
 • [Quote]Виваком, както винаги подвежда своите потребители в списанието си за август месец. Става дума за именно тези тарифи, при които не е отбелязано, че това е намаление от 50% от месечните такси, а са посочени като стандартни цени. Това заблуждава потребителите, мислейки си, че тези цени са постоянни и че Виваком винаги е предлагал тези планове на такива цени[/Quote]Точно защитникът на М-Тел ли отправя тази критика? И това е обективност?! Или си паднал от Марс, или правиш нас на марсианци. Според теб тези два символа долу какво значат? :|
  Sage
 • Ще пиша в СПАМ темата, за да не разводнявам повече тук. ;)
  Обективният
 • Май на форума му се .... ...та(angry) Разни неграмотници почнаха да пускат теми дето трябва да ги "разкодираш",разни неОбективни разводняват темите за вива като усилено натрапват ментел. [B]А бре Асене[/B],къде си [u]с метлата и ключовете[/u],или щом не е лошо за ментел не "метеш"(no)(no) Явно никой не вижда,че форума запада(angry) Преди за час два имаше по 5-6 нови теми а сега по цял ден една две и то или пуснати от някой новопостъпил неграмотник или явен бот на някой оператор(no)(no)
  rado243
 • Като си толкова умен и искаш да покажеш нещо защо не го качиш на някой услужлив сайт,където се предлага качване на изображения и прочие?!Така нищо не се вижда в твоя пост с тоя мизерен фон :| И другото -все едно Мтел с Мегалан и други случаи не е имала оферти по-същия начин,с който нападаш Виваком. http://www.megalan.bg/promo-109.html (no) П.С.Смени си никнейма на [i][B]БЕЗСРАМНИКЪТ[/B][/i] :) Повече ще ти подхожда.Това дето го споменаваш и за хората от провинцията те дефинира като върховен бай Ганю.И без да го приемаш като заплаха със сигурност в реалния живот ако дръзнеш да настъпваш,провокираш,обиждаш,пренебрегваш друг човек по начина,който постоянно практикуваш тука ще те доведе до значителен престой и обиколки на здравни заведения :);)(yes)
  motofen2
 • Това е съвсем друга част, за която ти говориш. Аз говоря за този регион. Отбелязан е на картата.
  Обективният
 • г-н Обективен, само не ми говори за обхват в Североизточна България, където дори на 20 км от границата мтел го няма никакъв, и получавам смс "-добре дошъл в Румъния" т.е. румънските клетки са по - силни в България, отколкото мтелските в България. Североизтока е ахилесова пета на ментел. Между Добрич и Варна има точно 1 село и това е Стожер. В равнината и близо до морето е нормално да има сравнително добър обхват все пак. Ако има предвид град между Добрич и Варна това е Аксаково (един от новите градове), който се намира на 10 км от морето и на 5 км от Варна тъй че там нормално всичко да е ок. Съветввам те да се разходиш малко с твоята флашка в малко по-северна посока и пак да пишеш коментар. Пробвай около Шабла, пробвай източно от Силистра, пробвай периметъра Силистра - Шабла и пак да си поговорим. Дори и разговор няма да можеш да инициираш, камо ли да ползваш нет от флашка. P.S. И за какви съображения за сигурност говориш?
  Paffkata™
 • Виваком, както винаги подвежда своите потребители в списанието си за август месец. Става дума за именно тези тарифи, при които не е отбелязано, че това е намаление от 50% от месечните такси, а са посочени като стандартни цени. Това заблуждава потребителите, мислейки си, че тези цени са постоянни и че Виваком винаги е предлагал тези планове на такива цени, което всъщност не е така. В сайта им много ясно и точно са посочени старите и новите цени. Така трябва да бъде и в списанието.
  Обективният
 • То се води град де, както и да е. От съображения за сигурност, няма да казвам къде е, но ще кажа, че е между Варна и Добрич. Да те поканя на гости, ако искаш, щом не ми вярваш? Но ти няма да ми приемеш поканата, разбира се. От Виваком, по-убаво нема, нали така. Имам и направени няколко клипчета, в които се вижда как се отварят страниците. Мога да ти ги пратя, ако искаш.
  Обективният
 • Искам да се извиня понеже сега си прегледах договора и наистина е за 24-месеца, но объркването ми дойде от служителя, който ме увери, че го прави за година! Няма нищо и без тва офертата си е екстра 2,5гб за 10лв на макс с ограничение на 128кб срещу ограничението от 64кб при М-Тел!
  Ванката
 • [Quote]Има и нормални форуми, където никой не обижда другия[/Quote] Като този форум е ненормален, защо пишеш в него? [Quote]Но тъй като Виваком привлича главно необразованите, технически некомпетентните, хора от провинцията, то едва ли някой ще вземе думите ми в предвид.[/Quote] Е явно това, което пишеш ти са комплименти а не обиди, дали модераторите четат всичко това, и ще вземат мерки?
  Ванката
 • [Quote]Не е простащина, нито обида. Просто това са реалните факти.[/Quote]Представяйки себе си за толкова достоверен източник, къде мислиш, че живеем ние? На Тамбукту? Аз също живея и работя в София и редовно пътувам до североизточна България. Твоите "факти" са доста далеч от истината. Всъщност, сега се замислих, че тенденцията при познатите ми в София да ползват Виваком има ясен превес над тези в провинцията! И кое все пак е това щастливо откъм м-телски 3G обхват село, ако не е тайна?
  Sage
 • Не е простащина, нито обида. Просто това са реалните факти. В София Виваком е поставян под съмнение от повечето хора. Аз съм с флашка на М-Тел и ми е много бърз интернета. В момента съм в едно село в Североизточна България. Естествено никой няма да ми повярва. Ще ме наречете трол, платен писач и т.н, но това ще бъде само в този форум. Има и нормални форуми, където никой не обижда другия само защото харесва друг оператор освен оранжевия.
  Обективният
 • [Quote]Но тъй като Виваком привлича главно необразованите, технически некомпетентните, хора от провинцията, то едва ли някой ще вземе думите ми в предвид.[/Quote] Поредна простащина от викторчо...:|
  motofen2
 • Eй нз, ама бисквитката е безплатна за 10лв на месец такса, и кърти отвсякъде. Адски голямо покритие има. Там където съм виваком имат страшно 3G покритие, мтел ги няма никакви, глобул едва се засичат, но не се закача.
  PanasonicMobile
 • [Quote]"...заплащат двойно по-ниска месечна абонаментна цена, в сравнение със стандартните условия на тези планове през целия 24-месечен срок на договора...." [/Quote] А това как го тълкуваш? [Quote]г) След изтичане на минималния срок на договора, важат стандартните условия на плановете до края на срочния договор и абонатът ще заплаща месечна абонаментна цена за Traffic Unlimited M – 20 лв., за Traffic Unlimited L – 30 лв. и за Traffic Unlimited XL – 40 лв.[/Quote] [Quote]Но тъй като Виваком привлича главно необразованите, технически некомпетентните, хора от провинцията, то едва ли някой ще вземе думите ми в предвид.[/Quote] Хайде да не се правим на интелигентни и интересни. Не сме на този форум да се обиждаме, а да си помагаме като потребители. Всеки се ориентира към този оператор, към който вече са се ориентирали хората с които най-често и най-много ще говори.
  Luke_Netwalker
 • Ти какво нещо обиждаш хората от провинцията ли столичанино? Значи искаш да ми кажеш, че съм толкова прост, че плащам нещо, което ми излиза два пъти по-евтино и на два пъти по-висока скорост от това, което предлагат М-Тел, че и да плащам още веднъж за същото ако искам да имам максимална скорост? За столичанин не си много образован.:D
  Ванката
 • Ето за това имам предвид http://www.mtel.bg/mobilen-internet-za-kompyutar-i-tablet Видимо Виваком има по-ниски цени, но всъщност един разумен и интелигентен човек няма да се хване лесно.
  Обективният
 • Добре, а аз като нямам никакви мегабайти на плана който съм, какво правим? Плащам 5 лева за 2х0.00МБ? :) (може би не съм разбрал какво имаш предвид, в сайта на Мтел не намерих това, за което говориш) "привлича главно необразованите, технически некомпетентните" - хах, да бе. "хора от провинцията" - ходи се прегледай :)
  fintaraBG