VIVACOM пуска предплатени пакети с неограничен интернет

VIVACOM пуска предплатени пакети с неограничен интернет

VIVACOM обяви, че започва да предлага нови предплатени пакети за глас и данни, които нямат тарифиране на данни и предлагат неограничен мобилен интернет. Предплатените пакети се казват VIVACOM Free и VIVACOM Free Data и логично могат да се ползват без подписване на срочни договори.

Стартовият пакет VIVACOM Free струва 8 лв. и включва 6000 МВ на максимална скорост и 400 национални минути за разговори в България и ЕС с валидност 4 седмици. Включените услуги са валидни и за роуминг в ЕС. Стартовият пакет включва 2000 МВ за роуминг в ЕС, а след изчерпване цените са като тези за клиентите на абонаментни планове. Цената на минута разговор в България е 0.09 лв. с ДДС.

VIVACOM Free предлага още 15 GB облачно пространство VIVA pCloud за съхранение на данни и достъп до 30 канала в интерактивния медиен портал TV GO. За всички, които предпочитат сърфирането в интернет пред разговорите, e предплатеният стартов пакет VIVACOM Free Data. Той осигурява 25 000 МВ на максимална скорост и има валидност 4 седмици след активиране, а цената му е 20 лв.

Вижте всички актуални предложения от каталога на VIVACOM за октомври.

 • Благодаря за разяснението.
  R420
 • Първото таксуване е блоково - 3 минути, последващите са по 1 минута. Ако говориш само 20 секунди ще платиш 27 стотинки (9ст. на минута) , ако говориш 2 минути и половина - същото. Ако говориш 4 минути ще платищ 36 стотинки. При “Кольо”, каквото ползвам сега, същите 4 минуи са 44 стотинки. Да, за къси кирии не е на сметка, но за разговори над 3 минути е абсолютно приемливо. А и има и интернет, което никак не е за пренебрегване. Друг е въпросът, целевата група е много тясна. Дъщеря ми е на Боб - 500 минути с 5гб интернет, но няма роуминг. Това е точно за такива абонати.
  NSWDG
 • Ама вие май не четете добре ми се струва. За една минута проведен разговор, те таксува като за три минути! Аз ли нещо бъркам и не мога да разбера, или е обратното.
  R420
 • Имаше нужда от нещо подобно. Това е чудесен вариант за хора, които пътуват в Европа. Цената на минута с Вива Бонус е 25ст, тук е 27 за 3. Не мисля, че е болка за умиране. Аз ползвам за детето, когато пътуваме, едно старо “Кольо”. Там цената е 11ст, но няма интернет. Ако не ме карат да зареждам всеки месец, това Вива фрий си е чудно.
  NSWDG
 • Тарифиране на изходящи разговори 180 сек./60 сек. при план VIVACOM Free. Можете ли да си представите само какви мошеници са това.
  R420