VIVACOM ще започне да предлага официално iPhone

VIVACOM ще започне да предлага официално iPhone

След дълго чакане смартфоните на Apple официално ще влязат в каталога на VIVACOM. Преди дни писахме, че потребители на iPhone вече могат да ползват VoLTE в мрежата на оператора с последната бета версия на iOS 14 и очевидно това е прелюдия към старта на продажбите на устройствата.

Това вероятно ще стане след броени дни, защото получихме покана за събитие на 16 юли, на което компанията обещава да покаже "най-новия член на семейството на VIVACOM". Поканата включва изображение на всички актуални смартфони на Apple, така че явно те ще са звездите на събитието.

Засега нямаме повече информация около цени и наличности, но очакваме това да се промени след броени дни.

 • Аз ли съм нещо сляп, но не виждам iPhone 11 Pro на страницата на Виваком?!
  Sithlord
 • чакайте малко,назад съм с материала..Виваком чак сега ли почнаха да продават Iphone ?!?!?! :shock: :o :lol: Официално от 17.07.2020г. или миналия петък. Досега нямаха договор с Епъл.
  Maxthon
 • чакайте малко,назад съм с материала..Виваком чак сега ли почнаха да продават Iphone ?!?!?! :shock: :o :lol:
  DemKol
 • Сега се появи iPhone 11 в сайта на Виваком. Засега има информация за версиите в 64 и 128 GB, и то само с план Smart L. И wow - не очаквах цените да са дори по-ниски от тези на Теленор. Ето сравнение в цените за iPhone 11 в 128 GB с план около 25-26 лева.
  [url=https://ibb.co/WDyJwZf][img]https://i.ibb.co/HNz8s6q/IMG-20200716-220711.jpg[/img][/url]
  [url=https://ibb.co/0YB3zRr][img]https://i.ibb.co/p4WpkBd/IMG-20200716-220736.jpg[/img][/url]
  Dubspace
 • Много хубаво.
  Но няма да е никак зле тукашните оператори и техно-вериги да почнат най-после да внасят телефоните Пиксел....
  scenic
 • Няма такъв смях, няма такова представяне и старт на бранд. То нищо не казаха освен 300 000 измами които ще ви стигнат. Нещо VoLTE, esim, WiFiVoice, телефони ли само ще предлагат и т.н. Все едно гледах незнам какво да кажа, но не случайно не трябва да продавате Apple. Ще видим по колко много ще има. Ще проверя лично, да не е както другите оператори!

  Специални Благодарности на https://mobilebulgaria.com/ за видеото в социалната мрежа. Искрено се посмях и не вярвах какво е туй!
  qnbibi
 • Най-добрите смартфони от най-добрият български оператор! Те и 3-те оператора не са български. Сигурно искаш да кажеш оператор опериращ в България.
  И не, не си познал. Виваком са най-калпавия и смотан оператор. А тези, които ги купиха са същите боклуци, както казва Василев сега ще си напудрят балансите и отчетите.
  wer_aac
 • Най-добрите смартфони от най-добрият български оператор! Моля те, замълчи. Звучиш безумно понякога.
  Dubspace
 • Най-добрите смартфони от най-добрият български оператор!
  Воден-дух
 • Виваком са още по пещерите, а сайта им и така не работи нормално. :lol:
  terry1
 • VIVACOM ще предлага смартфоните на Apple при промоционални условия с допълнителни 300 000 МВ интернет, валидни за първите 3 месеца от договора - по 100 000 MB на месец. Днес нали трябваше да има събитие относно това? Започнало ли е? Гледам че в сайта все още няма инфо. Mobilebulgaria го отразиха във фейсбук страницата си. Започват продажби от утре.
  Maxthon
 • VIVACOM ще предлага смартфоните на Apple при промоционални условия с допълнителни 300 000 МВ интернет, валидни за първите 3 месеца от договора - по 100 000 MB на месец. Днес нали трябваше да има събитие относно това? Започнало ли е? Гледам че в сайта все още няма инфо.
  pretorianec
 • VIVACOM ще предлага смартфоните на Apple при промоционални условия с допълнителни 300 000 МВ интернет, валидни за първите 3 месеца от договора - по 100 000 MB на месец.
  gog88
 • Виваком скоро ще добавят поддръжка на eSIM за iPhone.
  Dubspace
 • Очаквам и таблетите и лаптопите също.
  Vince Beneff