Интерактивната телевизия от ново поколение на VIVACOM е тук

Интерактивната телевизия надгражда значително познатия ни вариант на телевизионната услуга. Той дава гъвкавост в избора на съдържание и разнообразни опции, които допринасят за по-добро изживяване.

В началото на юли интерактивната телевизия на VIVACOM се сдоби с редица нови възможности, които надграждат предложението на телекома. Хубавото в случая е, че новите екстри са налични както за настоящи, така и за нови клиенти на услугата.

Сега в новия ни специален проект с компанията ще ви запознаем с тези новости, от които вече можете да се възползвате. На първо място ще научите как да активирате новия интерфейс и да го персонализирате за вашите собствени нужди чрез създаване на потребителски профили.

Освен това ще преминем и през други два раздела, които са от значение, включително видеотеката, която предоставя съдържание при поискване, както и разнообразни филмови пакети. Новият интерфейс обръща специално внимание и на феновете на футбола, които получават в реално време данни за мача, който гледат в момента.

 • Моят телевизор няма сателитен тунер, така че това не ме засяга. Те все още не са така масови и са предимно в по-скъпите модели. Предполагам след 3-4 години положението ще е различно. За сметка на това всички имат кабелна връзка + CA слот.
  Cv3T0m1R
 • Наясно съм с функциите на IPTV. Въпросните фукнциите (пауза, гледане на стари предавания и прочие) ги имах още преди 10 години на стария ми 21 инчов кинескоп закупен през 2001 година. И като гледам не са мръднали нещата много от тогава до днес. Ако искат да прилапат клиенти като мен, които въобще не държат да имат паузи, записи и прочие щуротии, но много държат да нямат допълнителни и излишни елементи по веригата, трябва да предлагат класическа телевизия посредством CA модул. Ако ми трябва да гледам някакво старо предаване или филм, за тази работа имам компютър и интернет. Ами съдейки как се развиват технологиите, ще минат и без клиенти като вас.
  peterbs
 • Както написах в първия ми коментар, предлагат CA modul на сателитната им телевизия. 8-)
  viktor4o19
 • Наясно съм с функциите на IPTV. Въпросните фукнциите (пауза, гледане на стари предавания и прочие) ги имах още преди 10 години на стария ми 21 инчов кинескоп закупен през 2001 година. И като гледам не са мръднали нещата много от тогава до днес. Ако искат да прилапат клиенти като мен, които въобще не държат да имат паузи, записи и прочие щуротии, но много държат да нямат допълнителни и излишни елементи по веригата, трябва да предлагат класическа телевизия посредством CA модул. Ако ми трябва да гледам някакво старо предаване или филм, за тази работа имам компютър и интернет.
  Cv3T0m1R
 • А тия боксове не са ли архаична отживелица, при положение че вече всички телевизори разполагат с CA модули? Аз лично от години не гледам телевизия, но всеки път когато се замисля дали да не си пусна все пак, тия допълнителни кабели, дистанционни и кутии около телевизора рязко ме отказват. Малко сте объркали технологиите, CA модул се използва при сателитна или кабелна телевизия с цел декодиране на каналите. При интерактивната ТВ (IPTV) сигнала е изцяло цифров и се предава през инетрнет/локална мрежа на доставчика до специално устройство STB.
  Предимството на IPTV е, че могат да се гледат минали предавания които са записани на сървър на доставчика, да се дава на пауза предаване, да се гледат филми по поискване (VOD) и други интерактивни функции.
  peterbs
 • CA модул имат на сателитната телевизия. На интерактивната, чисто технологично не може да се направи. Не съм видял никъде, интерактивна телевизия с ка модул. Иначе новите им приемници са много малки, телевизорът ми е на стената, приемникът е зад него и нищо не се вижда. Относно дистанционното, обучава се и ползваш само едно дистанционно. Телевизията им е ок, но новия интерфейс е тотал щета.
  viktor4o19
 • А тия боксове не са ли архаична отживелица, при положение че вече всички телевизори разполагат с CA модули? Аз лично от години не гледам телевизия, но всеки път когато се замисля дали да не си пусна все пак, тия допълнителни кабели, дистанционни и кутии около телевизора рязко ме отказват.
  Cv3T0m1R
 • Има осезаемо забавяне. Боксчетата са слабички за тая работа. По стара наша традиция сложиха каруцата пред коня. Кажете им, че е хубаво да ви плащат за този "проект", ама като сменят боксовете на всички абонати, ако са им останали пари. Щото в момента пускат нещо, което реално е по-зле от съществуващото.
  Пишман меринджеи.
  Толкова.
  Mapuok
 • :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  Е тва е!
  Вито
 • Най-добрата функция на новия интерфейс е "връщане към стария интерфейс"
  dardanov
 • не знам какви новости въвеждат, но от няколко дни телевизията е с постоянни прекъсвания. След като им се обадих ми казаха, че ще дойдат на място да проверят приемниците, то пък сякаш обикновените кабелджии нещо разбират от тая работа. ама нищо като ми изтече договора ще видим!! а тогава ще има още един играч на пазара.
  mir4o
 • приемника работи сто пъти по-бавно.. това докато не го оправят ще си карам на старият дизайн. :)
  criminall
 • И аз пробвах новия интерфейс, не е добре. Бавно превключване на канали, лоша подредба. Вместо да се подобряват нещата те се влошиха, върнах стария.
  emil11
 • Не ок. Дадох му да ми подреди както обикновено hd каналите първо, а в подредбата са със смотаното качество! Върнах стария интерфейс веднага. И без тва един канал гледам само.
  Вито