VIVACOM TV с нови функции за повече контрол

VIVACOM TV с нови функции за повече контрол
VIVACOM добавя нови интерактивни функции към телевизионната си услуга, които според компанията ще поставят контрола над ТВ програмите в ръцете на потребителя. С въвеждането на новата IPTV платформа абонатите вече ще могат да записват предавания, да поставят на пауза, да превъртат назад и напред, да гледат пропуснати предавания от изминалата седмица, да правят лични профили и настройки на над 150 канала, от които над 25 в HD резолюция. В допълнение, абонатите ще имат свободен достъп до интернет приложения като YouTube и Vbox7, канал за филми и спорт VIVACOM Arena, както и видеотека с над 300 заглавия.

Новите функционалности няма да променят сегашните цени на телевизионната услуга, защото голяма част от тях са включени като екстри към абонаментните планове IPTV Старт, IPTV Стандарт и IPTV Екстра, както и към пакетните услуги с включена телевизия. Новата платформа е достъпна за всички клиенти на високоскоростен интернет от VIVACOM и дава възможност за включването на до четири приемника.

 • Телевизията минава през трасето за интернета(оптика уж). Съответно с лагването и буферирането присъщи за IPTV от които се оплакват много хора ..
  Nistel
 • от вчера я има за АДСЛ,отиди до някой виваком магазин и си направи проверка на адреса
  shslavov
 • Благодаря за пояснението! Дано и за ADSL да направят тази услуга, че иначе едва догодина ще мога да се откопча и да премина на план с тези новости!
  dassdf
 • Нищо не разбрах за тази услуга. И сателит и интернет и ИПТВ....последно??? :) До колкото бях чул може само с сет-ъп бокс и оптика да имаш. Сега дали може и адсл....
  maxi_mix
 • файбър нет + тунер за телевизията
  purko1