VIVACOM започва да предлага приложението за безопасност SafeBeep

VIVACOM започва да предлага приложението за безопасност SafeBeep

VIVACOM обяви, че е първият оператор в България, който започва да предлага мобилното приложение SafeBeep. Целта му е осигуряване на сигурността на клиентите и техните близки чрез ежедневно наблюдение, което работи незабелязано на заден план в операционната система на устройството и се активира само в случай на извънредна ситуация.

SafeBeep предоставя информация за безопасността на членовете на семейната група и по този начин им помага да реагират своевременно в непредвидените ситуации. За всички клиенти с планове от тарифни линии Smart и i-Traffic, преподписали или сключили нов 24-месечен договор през месец септември и октомври, услугата SafeBeep ще е безплатна за целия срок на договора.

Сред основните функции на SafeBeep са регистриране на автомобилен инцидент или падане, задаване на безопасен периметър, задаване на допустима скорост, отбелязване на местоположение и дестинации, SOS предупредителна аларма, тайно предупреждение и възможност за чат с цялото семейство или само с определен негов член.

Приложението е подходящо за семейства с малки деца и ученици. Чрез функцията за добавяне на дестинации родителите получават известие при пристигане и тръгване на детето от определеното място. Опцията за отбелязване пък дава възможност на детето да извести родителите си къде се намира. Приложението е полезно и за по-възрастни хора заради функцията за отчитане на падане.

SafeBeep е налично за изтегляне за Android и iOS, а повече информация има тук.

 • тая услуга навярно се предлага само за политици , от как хората протестират те имат нужда от безопасност :)
  avanteex
 • Добре де, не разбирам... Като са ви нае*али, що се оплаквате? Тарикат мъж не писка. На Жижацом съм от 2000- та и нито един път не съм бил прецакван с нищо... И защо коментарите не са по темата?! :roll:
  langoff
 • Вито,всяко нещо си има първи път.Аз съм към тях сигурно от 20 години,и мислех,че са коректни.Но илюзията ми беше до тук.Имаше един израз "Всички са маскари" и май важи в пълна сила за операторите в БГ.
  peca4
 • Как за 15 години един смс не ми генерираха, и на двете сим карти, а?!
  Вито
 • Тези Гадове мислели за сигурността???Най-мошеническият оператор.Генерират SMS-и на хората и им увеличават сметките.Ако има още наивници за им използват услугите да се махат докато е време!!!
  peca4