Започват продажбите на Nokia 9 PureView в България

Започват продажбите на Nokia 9 PureView в България

HMD Global обяви, че в България са започнали продажбите на един от най-интересните смартфони, които бяха представени по време на мобилния конгрес през февруари - Nokia 9 PureView. Устройството предлага петорна основна камера (5х12МР) с технология на компанията Light, която обещава запечатването на снимки с много голям динамичен диапазон и създаването на боке ефект с по-добро качество.

Моделът има 6" OLED дисплей с вграден сензор за отпечатъци и предлага още възможност за безжично зареждане, 20МР селфи камера, чипсет Snapdragon 855, 6 GB RAM и 128 GB разширяема памет. Nokia 9 PureView вече е достъпен в магазините на VIVACOM на цена от 36.98 лв. на месец в комбинация с план Smart U, но са налични комбинации и с други планове. Без план устройството струва 1259 лева с карта VIVAClub.

Предполагаме, че скоро смартфонът ще може да бъде открит и в предложенията на други оператори, както и в големите търговски вериги за търговия с потребителска електроника. Препоръчителната цена на дребно на Nokia 9 PureView е 1200 лв.

Оферти на деня